Įsibėgėjęs pavasaris ir laisvėjantis gyvenimo rėžimas suteikia vis daugiau progų mėgautis laisvalaikiu gryname ore, pasivaikščioti mieste ar parke, o netrukus turėsime ir primirštą galimybę lauko kavinėje išgerti puodelį kavos. Kartu su kylančia temperatūra natūraliai auga ir noras atsinaujinti – juk pavasarį labiau nei bet kada norime būti fresh! Čia, žinoma, neapsieisime be sneaker’ių – jie yra tikrosios stiliaus pažibos, nepriklausomai nuo sezono ir oro, todėl naują savaitę pradedame nuo rekomendacijų moterims. Jūsų dėmesiui – karščiausi laisvalaikio bateliai pavasario/vasaros sezonui. You can’t go wrong with these!

 

Puma Cruise Rider. Specialiai moterims dedikuotas siluetas, kuriame užkoduota spalvingo ir unikalaus stiliaus formulė. Šie laisvalaikio batai puikiai įsilies į Tavo įvaizdžio paveikslą ir atras harmoniją su pačiais įvairiausiais aprangos deriniais.

Plačiau apie Cruise Rider ➡️ SKAITYTI

Puma Cruise Rider kedai internetu ➡️ PIRKTI


 

New Balance 237. Vienas naujausių New Balance šeimos siluetų, kuris labai greitai užkariavo laisvalaikio stiliaus gerbėjų simpatijas. Skiriame aukščiausius balus ir užtikrintai teigiame – New Balance 237 kedai moterims yra šio sezono The Must Have!

Plačiau apie New Balance 237 ➡️ SKAITYTI

New Balance 237 kedai moterims internetu ➡️ PIRKTI

 


Nike Fontanka Edge. Pavasario šėlsmą savyje įkūnijantys laisvalaikio kedai, kuriuos įkvėpė Sankt Peterburgo reivo kultūra. Kartu su unikalia istorija, šie laisvalaikio batai sujungia dizaino elementus iš sporto bei aukštosios mados podiumų estetikų.

Plačiau apie Nike Fontanka Edge ➡️ SKAITYTI

Nike Fontanka Edge moterims internetu ➡️ PIRKTI

 


Nike Air Max 95. Laiką aplenkę Nike Air Max 95 laisvalaikio kedai išlieka gatvės stiliaus populiarumo aukštumose net ir po daugiau nei 25 metų. Jie buvo, yra ir, panašu, kad visada bus mylimi.

Nike Air Max 95 laisvalaikio kedai moterims internetu ➡️ PIRKTI

 


Vans kedai. Subtilaus stiliaus klasikiniai Vans bateliai, kaip ir minėti Air Max 95 – laikomi gyva legenda. Vans Era, Vans Old Skool, Vans Sk8-Hi bei daugybę kitų legendinių modelių ir atnaujintų jų versijų rasi SIL elektroninėje parduotuvėje.

Vans bateliai moterims internetu ➡️ PIRKTI

 


New Balance 57/40. Ikoninis New Balance 574 modelis tapo įkvėpimu visiškai naujam siluetui, kuriame viena kitą papildo ryškios 80-ųjų ir 90-ųjų avalynės stilių estetikos.

Plačiau apie New Balance 57/40 ➡️ SKAITYTI

New Balance 57/40 kedai moterims internetu ➡️ PIRKTI

 


Nike NSW React Vision. Išraiškingos formos, akį traukiančios spalvos ir aukščiausio lygio komfortas. Nike NSW React Vision laisvalaikio bateliai pasiruošę spalvingiems pavasario nuotykiams!

Nike NSW React Vision kedai moterims internetu ➡️ PIRKTI

Dar daugiau laisvalaikio kedų rasi ČIA ➡️ SHOP