Kūrybingus ir sėkmingais rezultatais pažymėtus 2020-uosius turėjusi New Balance kompanija nesiruošia stabdyti ir šiais metais vėl dės visas pastangas, kad NB vardas skambėtų dar garsiau. 2021-ųjų kelionė pradėta su naujo silueto pristatymu, kuriuo tikimasi dar sykį užkariauti sneaker‘ių gerbėjų širdis.

Pasaulį išvydo New Balance 57/40 laisvalaikio batai – tai jau legenda tapusio New Balance 574 silueto, pirmą kartą lentynose nugulusio dar 1988-aisiais, interpretacija modernioms gatvėms. Dažnai santūraus dizaino ir stiliaus keliu kūryboje žengianti New Balance šį kartą pasirinko kitą maršrutą ir nutarė, jog atėjo laikas stebinti ir patraukti visų dėmesį. NB 574 linijos nariu laikomas naujasis siluetas gimė su labai aiškia misija – šioje šeimoje jis privalo būti ryškiausias ir išraiškingiausias.

Klasikinio NB 574 legenda atgimė naujojo modelio dizaine, kur išlaikoma dalis pradininko stiliaus linijų ir formų. Jas papildo žaismingų medžiagų junginys – New Balance 57/40 viršutinės dalies konstrukcijos pagrindą sudaro aukštos kokybės odos, zomšos ir plono tinklelio detalės. Tokia kombinacija sukuria gyvybingą ir energingą įvaizdį, kuris nuo pat pirmųjų dienų yra dedikuotas spalvingo miesto stiliaus pergalėms. Tokią viršutinės dalies konstrukciją įkvėpė ryškus 80-ųjų ir 90-ųjų avalynės stilius – dizaineriai nutarė, jog šios dvi estetikos čia atranda harmoniją ir papildo viena kitą.

Kūrybos proceso nuošalyje neliko ir batelių pado dalis. New Balance 57/40 laisvalaikio batai turi vidpadį, kurį sudaro dvi dalys – pirmąją įkvėpė 9-ojo dešimtmečio avalynės dizaino standartai, o kita – tai tradicinė New Balance 574 detalė. Išorinis padas – nuoroda į bekelei skirtų New Balance 574 paveldą.

Pažangūs ir žaismingi New Balance 57/40 laisvalaikio bateliai pretenduoja tapti vienu iš pagrindinių šių dienų New Balance vėliavnešių. Aukščiausios kokybės NB 57/40 batai – tai nekasdieniška detalė Tavo kasdienam įvaizdžiui. Apie tai kaskart primins ir užrašas vidinėje kedų liežuvėlio dalyje - "The Intelligent Choice".

New Balance 57/40 kedai internetu ➡️ SHOP

New Balance 57/40 kedai internetu ➡️ SHOP