Margučiai, kiškiai ir šokoladas. Taip, tai ryškiausia ir svarbiausia pavasario šventė – Velykos! Reikšmingą poziciją ji užima ir garsiausių pasaulio prekės ženklų kalendoriuose. Jau ne kartą tuo įsitikinti mums leido didelis dėmesys ir specialiai Velykoms skirtos kolekcijos ar jų tema interpetuoti kedai. Prisiminkime geriausius Velykų šventei skirtus sneaker’ius. P.S. sąraše tikrai nerasi šetoniškųjų MSCHF ir Lil Nas X Nike Air Max 97 “Satan Shoes”.

 

Nike Air Force 1 “Easter” (2005)

Tai buvo pirmieji kompanijos kedai, dedikuoti Velykų šventei. Pasteliniais tonais papuošta Nike legenda sulaukė didelio dėmesio ir kedų gerbėjų buvo sutikta itin džiaugsmingai.

 


adidas Gazelle ir adidas Stan Smith Easter (2008)

Į Velykų šventę 2008-aisiais įsisuko dvi adidas legendos – adidas Gazelle ir adidas Stan Smith laisvalaikio kedai.

 


Air Jordan 5 “Easter Sample” (2013)

2013-aisiais Jordan svarstė apie Velykoms dedikuotą Air Jordan 5 kedų rinkinį ir pristatė dvi pavyzdines varsijas, tačiau oficialiai išleistos jos nebuvo ir nėra žinoma kiek šių mistinių batelių iš tiesų egzistuoja.

 

Nike Basketball Easter Collection (2013)

2013-aisiais Kobe Bryant’as, LeBron’as James’as ir Kevin’as Durant’as gavo unikalias savo vardo krepšinio kedų versijas, įkvėptas Velykų.

 


Reebok Classic “Easter” Pack (2014)

Šventišką duetą 2014-aisiais pristatė Reebok kompanija, kuri Velykine tema papuošė Reebok Kamikaze II ir Reebok Question siluetus.

 


Air Jordan 1 High GS “Easter” (2017)

2017-ųjų Velykos tapo dviguba švente jauniesiems kedų gerbėjams – jiems buvo dedikuoti šventiniai Air Jordan 1 laisvalaikio bateliai.

 


Nike Air Max 97 “Easter” (2020)

Praėjusių metų Velykų šventės pažiba tapo legendiniai Nike Air Max 97 kedai. Jie turėjo ir unikalių dizaino detalių – batų liežuvėlius puošė lipdukai, po kuriais slėpėsi Velykinių kiaušinių motyvai.

 


Bad Bunny x adidas Forum Low "Easter Egg" (2021)

Šių metų Velykas laimi adidas – kompanija pristato Forum Low batelius, kurtus bendradarbiaujant su atlikėju Bad Bunny. Tai jau antroji adidas ir Puerto Riko garsenybės kolaboracija – kovo 17-ąją išleisti Bad Bunny x adidas Forum Low Buckle “The First Café” kedai. Velykoms dedikuotas legendinis adidas Forum Low siluetas atgims kartu su akį traukiančiais, pavasariškų spalvų tonais. Tobula dovana Bad Bunny ir ryškaus stiliaus gerbėjams!

Laisvalaikio ir sporto avalynė vyrams, moterims ir vaikams internetu ➡️ SHOP