Iš lenktynių trasų, kurias užpildo riaumojantys varikliai ir kovinė atmosfera, į gatvės ir laisvalaikio stiliaus pasaulį. Energingą automobilių sporto kultūrą Puma integravo į laisvalaikio stiliaus sekciją. Taip gimė Puma Motorsport linija, kurios įkvėpimu tapo lenktynių dvasia ir automobilių inžinerijos menas. Bendradarbiaujant su garsiausiais pasaulio automobilių gamintojais siekiama kurti akį traukiantį asortimentą laisvalaikiui bei vienyti lenktynių gerbėjus visame pasaulyje. Scuderia Ferrari, BMW M Motorsport, Mercedes-AMG Petronas, Porsche Design vardai atgyja Puma Motorsport linijoje. Jos laisvalaikio bateliai – puikus pasirinkimas energinam šio pavasario stiliui. Check it out!

Puma Motorsport kolekcijos prekės internetu ➡️ SHOP


Porsche Design Hybrid II Motorsport | Laisvalaikio kedai įkūnija Porsche paveldą ir tikslą nuolat būti tik aukščiausioje pozicijoje. Su Porsche Design Hybrid II Motorsport mėgausiesi maksimaliu komfortu. Laisvalaikio kedai išsiskiria aptakiomis formomis ir sportišku dizainu – ši kombinacija puikiai papildys Tavo laisvalaikio įvaizdį!



 

Puma BMW RS-Fast Motorsport | Puma RS-Fast laisvalaikio bateliai, papildyti BMW M Motorsport spalvomis ir dizaino akcentais, taps energingo stiliaus detale Tavo įvaizdžio dėlionėje ir leis mėgautis aukščiausio lygio komfortu.

 

Puma Ferrari RS-Fast Motorsport | Scuderia Ferrari – tai seniausia Formulės-1 komanda. Puma bendradarbiavimas su ja prasidėjo dar 2005-aisiais. Partnerystė yra paremta bendra meile lenktynių kultūrai ir nepaliaujamu noru siekti pergalių. Drobė, kurioje nugulė Ferrari paveldo įkvėptas dizainas, tapo Puma RS-Fast laisvalaikio kedai.

 



Puma Mercedes-AMG Petronas F1 RS-X³ Motorsport | Puma Motorsport ir Mercedes-AMG Petronas pirmaujančioje pozicijoje finišo linijas kerta nuo 2012-ųjų. Šį kartą Mercedes-AMG Petronas vardui dedikuotas žaismingų formų Puma RS-X³ modelis, jau kuris laikas neužleidžiantis pozicijų gatvėse.

Puma Motorsport kolekcijos prekės internetu ➡️ SHOP