Panašu, kad Nike Basketball komanda ir Bruklino „Nets“ žvaigždė Kevin’as Durant’as jau netrukus pristatys šviežias naujienas. Internete pasklido nuotraukos, kuriose, kaip teigiama, matomi naujausi vardiniai KD krepšinio kedai – Nike KD 14.

Kokius pokyčius, lyginant su Nike KD 13, pastebime pirmiausia? Įprastą raištelių sistemą papildys dirželis, kuris padės dar labiau įtvirtinti pėdą batelyje ir užtikrins, jog ji neslidinėtų rungtyniaujant ir treniruojantis. Šį dizaino elementą Nike KD serijoje paskutinį kartą matėme dar Nike KD 7 modelyje. Įdomu, jog šis įtvirtinimo dirželis tapo vieta, kur nuguls Nike swoosh logotipas.

Dirželį iš vidinės pėdos dalies su padu sujungs plastiko gijos – tokia konstrukcija apgaubs pėdą ir laikys ją tvirtame rėme. Panašią konstrukcijos detalę jau esame matę Nike Air Presto laisvalaikio keduose.

Spėjama, kad naujausi Durant‘o krepšinio kedai per visą pado ilgą turės įtaisytą Zoom pagalvę, o priekinėje dalyje ji bus dviguba – tokią pado kombinaciją turėjo ir Nike KD 13 modelis. Dviguba pagalvė suteiks komforto jausmą ir užtikrins amortizaciją bei apsaugą. Toks sprendimas krepšininkui leis jaustis stabiliai puolime bei gynyboje.

Skelbiama, kad pirmoji Nike KD 14 versija pristatyta bus balandžio antroje pusėje, todėl NBA atkrintamosiose KD greičiausiai išvysime su naujais vardiniais kedais. Nekantriai laukiame oficialių naujienų iš Nike Basketball ir į aikštę sugrįžtančio Durant’o.

Vardiniai NBA žvaigždžių krepšinio kedai internetu ➡️ SHOP

Vardiniai NBA žvaigždžių krepšinio kedai internetu ➡️ SHOP