„In this great future, you can’t forget your past.“ Kadaise legendinio Bob‘o Marley‘aus sukurti dainos žodžiai puikiai tinka šios dienos temai - joje linksniuosime New Balance vardą ir balansuosime tarp subtilios aštunto dešimtmečio stiliaus estetikos ir jau stipriai toli pažengusios bei pasikeitusios šių dienų kedų kultūros. Jūsų dėmesiui - šviežios naujienos iš New Balance stovyklos ir visiškai naujas NB 237 siluetas.

Grįžkime prie jau minėto Bob‘o Marley‘aus, kuris ragino nepamiršti savo praeities. Kuriant New Balance 237 batelius ir braižant jų dizainą kompanija dar kartą atvertė turtingą savo istorijos archyvą ir sustojo ties aštuntojo dešimtmečio laikotarpiu – būtent šių laikų bėgimo bateliai tapo esminiu naujojo silueto gimimo įkvėpimu.

Subtilių formų New Balance 237 laisvalaikio bateliai dedikuojami kiekvienos dienos stiliui ir jaukiam komfortui, kurį, pirmiausia, užtikrins minkštas padas iš EVA putų, o banguotas raštas leis tvirtai žengti miesto gatvėmis. Pado dizaino detalės buvo pasiskolintos iš ikoninių trail bėgimo batelių archyvų. Kedų viršutinę dalį sudaro zomšos ir tinklelio duetas, kuris komfortiškai įtvirtina pėdas ir tuo pačiu sukuria sportišką įvaizdį. Nors su šiais kedais bėgimo takų ir nešturmuosi, tačiau nepamiršk, kad jų kūrybinio proceso žiežirbą įžiebė būtent atletai.

Universalumas – dar vienas New Balance 237 koziris, kurį tikrai įvertinsi! Savo kedus, kurie mus džiugina komfortu, norime avėti kiekvieną dieną ir be ypatingos progos, tiesa? Su New Balance 237 tai įgyvendinsi be jokių trukdžių – šie laisvalaikio batai taps kiekvienos dienos palydovu ir detale, kurią lengvai įpinsi į savo stiliaus paveikslą. Šiam New Balance šeimos naujokui skiriame aukščiausius balus ir traukiame į pavasario ir vasaros sezonų The Must Have sąrašą!

New Balance 237 tęsia savo pirmtakų – didelio populiarumo sulaukusių New Balance 327 ir New Balance 57/40 modelių – misiją ir įrodo, jog klasika gyva ir ji gali atgimti modernioje formoje.

New Balance 237 batelius internetu įsigyk ČIA ➡️ SHOP

New Balance 237 batelius internetu įsigyk ČIA ➡️ SHOP