Naujas pavasaris - ta pati kasmetinė dilema. Tikriausiai didžiajai daliai mūsų pavasaris simbolizuoja ne tik naują pradžią ir finišo tiesiąją į pasiilgtą vasarą, bet ir stiliaus pokyčius – juk nesinori žengti tuo pačiu keliu kaip ir pernai, tiesa? Specialiai šiam pavasariui Nike pristatė visiškai šviežią siluetą, dedikuotą moterims – Nike Fontanka Edge.

Šie laisvalaikio bateliai atras kelią į tų merginų ir moterų, kurios nuolat ieško progų laužyti nusistovėjusias ribas bei yra linkusios leisti sau improvizuoti ir nuklysti dar nepramintais takais, širdis. O ką jau bekalbėti apie pavasario efektą, kai bundantis pasaulis sufleruoja idėją, kad jau laikas sužibėti ryškiausiomis spalvomis! Nike Fontanka Edge kvies būti šiek tiek crazy ir be jokios sąžinės graužaties gatvėje medžios praeivių žvilgsnius.

Žaismingų formų Nike Fontanka Edge kedai atstovauja naujos kartos Nike dizaino kalbą, kurios kūrybiniame procese dizaineriai nevengia eksperimentuoti ir ieškoti unikalių sprendimų. Šių kedų įkvėpimo šaltiniu tapu Sankt Peterburgo reivo kultūra – iš čia kilo ir pačio silueto vardas. Fontanka – tai per šį Rusijos miestą tekanti upė. Viename iš jos krantinės apleistų pastatų 1988-aisiais įsikūrė jauni menininkai, kurie čia kūrė bei organizavo trankius nelegalius vakarėlius. Taip šis, jaunų, saviraškos beieškančių kūrėjų, užimtas pastatas gavo Fontanka 145 vardą.

Pavasaris – toks metas, kai norisi laisvės. Būtent ją Tavo pėdoms ir sukurs Nike Fontanka Edge bateliai. Pirmiausia, jie ypatingai lengvi – viršutinė dalis sudarytis iš plono tinklelio, kurį papildo termoplastinio poliuretano (TPU) detalės. Maksimalų komfortą pasiūlys kedų padas, kurį sudaro minkšta ZoomX puta - jos dėka kiekvienas Tavo žingsnis bus pasitiktas su šoklia amortizacija. Nike Fontanka Edge kedai, kaip ir pavasaris, sujungia daug spalvingų elementų – skirtingų tipų medžiagas, unikalią istoriją bei dizaino elementus iš sporto bei aukštosios mados podiumų estetikų. Taip gimė pavasario šėlsmui pasiruošę Nike Fontanka Edge laisvalaikio kedai moterims, kurie, esame įsitikinę, taps šio pavasario ir ateinančios vasaros hitu!

Nike Fontanka Edge kedai moterims internetu ➡️ SHOP

Nike Fontanka Edge kedai moterims internetu ➡️ SHOP