Štai ir paskutinė rudens diena - jau rytoj sveikinsimės su atėjusia žiema ir atversime pirmąjį advento kalendoriaus langelį! Dovanų paieškos ir artėjančios šventės - tai temos, kurios artėjančiu laikotarpiu ir džiugins, ir tuo pačiu neduos ramybės. Visame šurmulyje nepamiršk pasirūpinti ir savo avalyne - daug kas mano, kad žiemą stilių reikėtų nustumti į šoną, apsiauti gigantiškus batus bei slapta svajoti apie pavasarį ir palengvėjusią naštą. Mes nenorime su tuo sutikti ir krentant snaigėms bei spaudžiant šaltukui stilingos avalynės neatsisakysime - prisijungti kviečiame ir Tave! 

Bateliai ir stilius, stilingi bateliai, stiliaus ikonos - kokį apibūdinimą benaudotume pirmas dalykas atėjęs į galvą daugumai turėtų būti Air Force 1. Savo laiku revoliuciją sukėlę batai iki šių dienų išlieka gatvės ir laisvalaikio stiliaus karaliais - daugybė spalvų, versijų ir įvairiausiems skoniams pataikaujantys modeliai. Išsirinks kiekvienas!

Nike Air Terra Humara batai buvo sukurti nuotykiams, kalnams ir žygiams - todėl būk užtikrintas, kad ir su žiema jie tikrai susitvarkys! Ir būtinai paskaityk istoriją apie šiuos tvirtus batus! Ją rasi čia 

Nike Air Max 90 - tai batai, su kuriais neprašausi, kad ir kokia proga ar diena būtų! Žiema - ne išimtis! Jeigu bijai, kad įprastų neužteks - rinkis specialiai šiam metų laikui skirtą Mid Winter modelį, kuris turi integruotą vidinę kojinę ir yra šiek tiek aukštesnio profilio.

Stambesnių gabaritų batelių mėgėjams puikiu kompanionu minusinės temperatūros laikotarpiu gali tapti gyva klasika tapę Timberland'ai, devinto dešimtmečio retro stilistiką išlaikantys Fila Grunge Mid arba universalumu pasižymintys Nike Manoa. Vyrams, moterims, vaikams, šviesūs ar tamsūs - tik spėk rinktis! 

Panikuoti nėra kada, užbėk įvykiams už akių ir būk pasiruošęs žiemai - SIL parduotuvė visada pasiruošusi Tau padėti!

Air Force 1 bateliai ➡ 

Nike Air Terra Humara  

Nike Air Max 90  

Timberland batai  

Fila Grunge Mid  

Nike Manoa  

Air Force 1 bateliai ➡ 

Nike Air Terra Humara  

Nike Air Max 90  

Timberland batai  

Fila Grunge Mid  

Nike Manoa