Kyrie Irving‘as jau spėjo pagarsėti ne tik magišku žaidimu aikštelėje bet ir išskirtinėmis savo batelių versijomis ir jų istorijomis, todėl nenuostabu, kad kartu su Nike Kyrie 5 visi laukia ir naujų pasakojimų!

Pats krepšininkas teigia, jog kūrybinga Nike komanda atliko puikų darbą ir naujieji serijos bateliai – užtikrintas žingsnis teisinga kryptimi. „Nuo pirmųjų serijos batelių padaryta įspūdinga pažanga“ – teigė Irving‘as, kuris norėjo neatitolti nuo kūrybos proceso ir stengėsi, jog bateliai nebūtų tik bateliais, o atspindėtų jo asmenybę. „Aš tapau labiau susijęs su išoriniu pasauliu ir tuo, kas vyksta aplink. Anksčiau man tiesiog rūpėdavo, kad bateliai būtų išleisti ir gerai atrodytų. Dabar noriu, kad jie būtų sukurti pagal tai, koks aš esu.“

Svarbiausia Nike Kyrie 5 naujovė - tai patobulintos Air Zoom Turbo pagalvės, kurios apims pėdos apačią ir šonus. Tai padės krepšininkui, kuris propaguoja greitą ir aštrų žaidimo stilių.

Jubiliejiniame serijos modelyje atnaujinta ir įtvirtinimo sistema, kurią įkvėpė egzotiškas augalas – jautrusis musėkautas. Flywire išdėstytas taip, kad pėda būtų nukreipta į Air Zoom pagalvių bloką, tokiu būdu sustiprinamas jų reagavimas ir amortizacija. „Buvo siekiama, jog tai atrodytų gražiai ir sukurtų patogumą bei įtvirtintų pėdas“ – teigia pagrindinis Nike Kyrie 5 dizaineris Benjamin‘as Nethongkome.

Nike Kyrie 5 turi dar nematytą batelių pado raštą, kuris buvo įkvėptas pačio Irving’o. „Sukibimo sistema bateliuose sukuriama naudojant paslaptingas figūras. Ar matėte Hamsa rankos tatuiruotę ant kairiojo Kyrie peties? Jam tai yra apsaugos simbolis, kuris gina nuo piktų dalykų, o mums tai tapo įkvėpimo šaltiniu formuojant pado raštus. Kyrie nori turėtu daugiau nei krepšinio batelius ir mums tai leidžia išreikšti jo dvasią“ - teigė dizaineris.

Nike Kyrie 5 bateliai jau SIL parduotuvėje ir laukia tavęs! ➡ 

Nike Kyrie 5 bateliai jau SIL parduotuvėje ir laukia tavęs! ➡