Under Armour kompanija pristato naujausius batelius krepšiniui – M-Tag modelį. Kedai išsiskiria savo lengvu svoriu – UA teigia, kad lengvesnių už juos rinkoje nėra. Jie sukurti tam, kad aikštėje juos dėvintis žaidėjas jaustųsi patogiai – nuo rungtynių pradžios iki pabaigos. Verta pastebėti, jog batelių viršutinė dalis sukurta iš prie pėdos formos prisitaikančios kompresinės medžiagos – šios idėjos įkvėpimu tapo garsieji Under Armour marškinėliai sportui.

M-Tag debiutuoja ant trijų NBA lygos krepšininkų pėdų – Josh’o Jackson’o, Dennis’o Smith’o Jr. bei Will’o Barton’o. Kiekvienam išleista speciali batelių versija – šiam tikslui bendradarbiauta su aksesuarus gaminančia kompanija PINTRILL.

Josh’o Jackson’o karjera NBA lygoje prasidėjo pernai – jį 4-uoju šaukimu pasirinko Fynikso „Suns“ ekipa, kur puolėjas žaidžia iki šiol. Jaunuolis neslepia, kad savo gyvenime mėgaujasi prabanga – būtent tai ir įkvėpė spalvingą jo batelių versiją. Taip pat juos puošia stilingos detalės – ženkliukai su Under Armour šūkiu „Unleash The Chaos“ bei akiniai, kuriuose matoma krepšininko gimtojo Detroito panorama. Tikimasi, kad ši M-Tag versija populiarumo sulauks tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Kito praėjusių metų naujokų biržos šaukimo, Dennis’o Smith’o Jaunesniojo batelių versiją įkvėpė neeilinis objektas – didžiausia pasaulio karinė bazė, kuri yra įkurta jo gimtajame Fajetvilyje, Šiaurės Karolinoje. Metalo geležies ir aliuminio spalvos sudaro batelių pagrindą – jomis pagerbiama JAV kariuomenės specialiųjų operacijų komanda. Gelsvai rudas batelių padas žymį vieną iš pagrindinių kariuomenės spalvų. Liežuvėlį puošia 82-osios oro desantininkų divizijos įkvėptas logotipas su krepšininko vardu ir pavarde.

Speciali versija Will’ui Barton’ui išreikš krepšininko meilę gimtojo miesto sporto komandoms. Iš Baltimorės kilusio krepšininko kedus papuoš Amerikietiško futbolo komandos Baltimorės „Ravens“ bei beisbolo ekipos iš to pačio miesto „Orioles“ spalvos. Kedus puošiantis plunksnos ženklelis simbolizuoja Baltimorės miesto komandas, susijusias su paukščiais bei krepšininko gebėjimą aukštai kilti.

Under Armour batelių sportui ieškok čia! ➡ 

Under Armour batelių sportui ieškok čia! ➡