Šventinis laikotarpis jau prasideda ir dovanų paieškos įgauna pagreitį! Nudžiugink savo artimuosius ar draugus dovanomis, kurių kitais metais jiems nereikės dovanoti kažkam kitam. Gera dovana – tai ta, kuri nerinks dulkių tamsiausiame namų kampe, o bus naudojama ir naudinga!

Mes turime tau puikių pasiūlymų, kurie padės ieškant Kalėdinių dovanų– susipažink su jais ir nesuk galvos! Pasiruošk iš anksto ir sutaupyk nervų ląstelių bei pasiruošk besidžiaugiančioms šypsenoms išvydus dovanas!

Ką dovanoti krepšinio mylėtojams? Turime puikų variantą ir rinkinį, kuris tikrai nudžiugins! Talpus Nike Radiate Club Training krepšys taps puikiu pagalbininku keliaujant į treniruotes ar vasaros metu lekiant žaisti krepšinio į aikštyną – tilps viskas, kas svarbiausia! Ir žinoma ne ką mažiau svarbūs akcentai – tiek lauko, tiek vidaus aikštėms tinkantis Jordan kamuolys bei didelė Nike gertuvė. Šią idėja lengvai gali performuoti ir pritaikyti ją futbolo gerbėjui ar etatiniam sporto salės lankytojui.

Galbūt tai ko ieškai - Kalėdinis siurprizas aktyviai ir sportuojančiai merginai? Nesuklysi pasirinkdamas Nike rinkinį, kurį sudaro stilingas bei avalynę ir aprangą sutalpinsiantis Gym Club Training Duffel krepšys, didelė HyperCharge Straw gertuvė (950 ml) bei Ultimate Heavyweight pirštinės. Praverti sporto salės duris po švenčių - puikus pasirinkimas ir teisinga metų pradžia! 

Turime dar vieną sportišką Nike rinkinį merginai - gali rinktis šviesesnį Gym Club Training Duffel krepšį, šiek tiek mažesnę HyperCharge Straw gertuvę bei Elemental Lightweight pirštines. Tik pažiūrėk kaip dera gertuvė ir rožinis swoosh'as ant pirštinių - savo stiliumi besirūpinanti mergina apsidžiaugs galimybe puikiai atrodyti net ir sporto salėje!

IŠRINK GERIAUSIĄ DOVANĄ JAM

Nike Radiate Club Training krepšys ➡ 
Jordan Hyper Grip 4P krepšinio kamuolys ➡ 
Nike Hyperfuel gertuvė ➡ Kamuoliai 
Krepšiai  Gertuvės  

 GERIAUSI DOVANŲ PASIŪLYMAI JAI

Nike Wmns Gym Club Training Duffel krepšys ➡ 
Nike HyperCharge Straw gertuvė ➡ 
Nike Ultimate Heavyweight pirštinės ➡ Krepšiai  Gertuvės  Pirštinės  

JAI:

Nike Wmns Gym Club Training Duffel krepšys ➡ 
Nike HyperCharge Straw gertuvė ➡ 
Nike Elemental Lightweight pirštinės ➡ Krepšiai  Gertuvės  Pirštinės