Nuo 1906-ųjų veikianti New Balance per savo gyvavimo laikotarpį tapo užtikrintu sneaker’ių rinkos žaidėju. Akivaizdu, jog NB vizitinė kortelė – klasikinis stilius. New Balance šioje srityje aplenkti ar bent prilygti vargu ar įmanoma. Puikiai funkcionuojanti stiliaus formulė tapo mėgstama visame pasaulyje. Šiandien atkreipkime dėmesį į du New Balance modelius, kurie žengė iš bėgimo kultūros ir tapo mėgstami kaip laisvalaikio bateliai.

Vienas iš jų – New Balance 827. Pirmą kartą bateliai pasirodė 1999-aisiais – tada jie buvo skirti ilgų distancijų bėgikams. Net aukščiausio lygio atletai rinkosi šį modelį, kuris tuo metu iš kitų išsiskyrė lengvu svoriu ir taip bėgimui svarbia amortizacija. Visos šios ypatybės pritapo ir laisvalaikio stiliaus kategorijoje, todėl New Balance 827 puikiai adaptavosi naujoje savo rolėje. Sneaker‘iai įprasmina ikona tapusį New Balance klasikinį stilių su bėgimo kultūros prieskoniu. Nors bateliai pasaulį išvydo gana seniai, tačiau jie neatsilieka nuo modernaus stiliaus ir toliau ryškiai spalvina gatves.

New Balance 827 batelius internetu įsigyk ČIA ➡️ PIRKTI

Antrą jaunystę išgyvena ir dar vienas New Balance šeimos atstovas – tai New Balance 860. Savo kilometrus nubėgęs modelis šiuo metu puikuojasi tarp kitų New Balance laisvalaikio kedų modelių. Vintažiniai, subtilūs, klasikiniai. Taip apibūdinkime New Balance 860 kedus, kurie žavingi ne tik savo stiliumi, bet ir kuriamu komfortu. Ieškantiems naujų ir unikalių stiliaus idėjų New Balance 860 laisvalaikio bateliai taps puikiu atradimu, kuris maloniai nustebins. Kedai harmoningai suvienija sportišką stilių ir eleganciją. Prie šios kombinacijos pridėjus N-ergy gelio ir lengvos ACTEVA putos duetą kedų pade gauname tobulus laisvalaikio kedus!

New Balance 860 laisvalaikio bateliai ➡️ APSIPIRKTI

Mėgaukis laisvalaikiu su klasikiniais New Balance bateliais! ➡️ APSIPIRKTI