Post-apokaliptinį pasaulį išvydome tokiose garsiose kino juostose kaip „Mad Max“, „28 Days Later“ ar „10 Cloverfield Lane“ bei dar daugybėje kitų, bet ar kada pagalvojai kaip tokiu laikotarpiu atrodytų kedai? Skamba tikrai neįprastai, tačiau tokia idėja Puma dizaineriams tapo įkvėpimo šaltiniu, kurio dėka gimė Puma Alteration laisvalaikio bateliai.

Iš pirmo žvilgsnio šie laisvalaikio kedai atrodo tikrai neįprastai ir išsiskiria savo unikaliu dizainu. Panagrinėkime jį! Puma Alteration laisvalaikio bateliai atstovauja Puma stiliaus kategoriją, vadinamą Futro. Kas tai? Pavadinimas Futro – tai žodžių Future ir Retro junginys, tačiau esmė čia slepiasi ne žodžiuose. Futro serijos laisvalaikio bateliai jungia futuristinio ir Retro stilių detales ir akcentus. Ekspresyvi batelių išvaizda paverčia juos itin unikaliais ir sunkiai priskiriamais vienai kategorijai – Alteration modelyje vietą rado ir sportiškas grakštumas, ir aukštosios mados akcentai.

Kaip Puma dizaineriai viename modelyje sutalpino dviejų skirtingų laikotarpių dimensijas? Labai paprastai – vienai iš jų dedikavo viršutinę batelių dalį, o kitai – padą. Būtent pastarąjį inspiravo post-apokaliptinis pasaulis – Alteration padas išsiskiria stambiomis proporcijomis bei banguotomis formomis.

Viršutinę sneaker’ių dalį sudaro skirtingi sluoksniai ir plonas tinklelis – tokia konstrukcija atspindi minimalistinį dizainą, kuris būdingas moderniam šių dienų stiliui. Įdomu, jog įkvėpimu šiems dizaino sprendimams tapo šiuolaikiniai Kopenhagos miesto priemiesčiai.

Puma Alteration laisvalaikio bateliai tapo puikia platforma kolaboracijoms. Išskirtinės silueto versijos buvo sukurtos benradarbiaujant su garsenybių pamėgtu RHUDE prekės ženklu, Han Kjøbenhavn įkūrėju Jannik Wikkelsø Davidsen ir net Karl Lagerfeld.

Kiekvienas lūžis prasideda nuo smalsumo, todėl unikalų Alteration siluetą Puma dedikuoja visiems miesto tyrinėtojams!

Puma Alteration kedus internetu įsigyk ČIA! ➡️ APSIPIRKTI

Puma Alteration kedus internetu įsigyk ČIA! ➡️ APSIPIRKTI