Įsibėgėjęs pavasaris vis daugiau mūsų kviečia į lauką bent trumpam krosui (dėvint kaukę, žinoma), o nemaža dalis kilometrus suka siekdami rezultatų ir ruošdamiesi rimtoms varžyboms. Tiek vienu, tiek kitu atveju reikalingi tinkami bėgimo bateliai.

Įvairūs šaltiniai teigia skirtingus duomenis apie bėgimo batelių patvarumą ir amžinas klausimas lieka neatsakytas. Kiek kilometrų atlaiko bėgimo bateliai? Tikslaus atsakymo nežino niekas, nes tai lemia daug faktorių – bėgiko svoris, pagrindas, kuriuo bėgama ir, žinoma, pačių batelių kokybė, tačiau teigiama, kad garsių gamintojų kedai pilnai funkcionuodami atlaiko bent 1000 kilometrų. Vėliau pradeda dėvetis batelių medžiagos, dažniausiai tai yra pado puta, ir avalynė nesuteikia tinkamos apsaugos ir amortizacijos, todėl rekomenduojama kedus reguliariai atnaujinti.

Taigi, renkantis bėgimo avalynę reikėtų atkreipti dėmesį į jos specifikaciją, dažnai bateliai būna skirti tam tikrai trasai ar bėgikų tipui. Padėsime tau išsirinkti – susipažink su mūsų pasiūlymais!

Garsiausia Nike visų laikų bėgimo batelių serija – Nike Pegasus. Užtikrintas pasirinkimas – ne veltui Pegasus skrydis trunka jau 37 metus! Serija debiutavo 1983-aisiais, įkvėpta sparnuoto arklio iš graikų mitologijos, kuris simbolizuoja judėjimą, greitį ir norą skrieti. Nike Air Zoom Pegasus 36 bėgimo bateliai – pasirinkimas, kuriuo nenusivils visų tipų bėgikai, nes bateliai yra universalūs. Su jais mėgausies kasdieniu 5 kilometrų bėgimu ar net ruošiesi ilgos distancijos maratonui. Eliud’as Kipchoge, Evan’as Jager’is, Amy Cragg ir dar daugybė kitų garsiausių pasaulio bėgimo žvaigždžių renkasi Nike Pegasus serijos batelius. Be to, tai tai labiausiai perkami Nike bėgimo bateliai per visa istoriją.

Nike Pegasus bėgimo batelius vyrams ir moterims internetu įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Dar viena Nike bėgimo sekcijos žvaigždė – Nike Zoom Winflo serija. Šeštasis serijos modelis, Nike Zoom Winflo 6, išsiskiria savo lengvu svoriu, minkštu padu ir amortizacija, todėl jie užtikrins komfortą bėgant tiek miesto gatvėmis, tiek miške ar kitose lokacijose. Kedų padas išlenktas tam, kad pėdų kontaktas su pagrindu būtų sumažintas, o bėgimas taptų sklandesnis.

Nikeo Zoom Winflo 6 bėgimo bateliai internetu ➡️ APSIPIRKTI

 

Nike Epic React Flyknit 2 bėgimo bateliai džiugins tuos, kurie mėgsta jausti minkštą pagrindą treniruočių metu. Svarbų vaidmenį čia atlieka elastingos React putos – jos užtikrins energingą bėgimą, padės sugerti smūgius ir grąžins energiją atgal į pėdas, sukurdama į priekį stumiantį spyruokliavimo efektą. Nike Epic React Flyknit 2 vertinami dėl ypatingo komforto. Jie puikiai tiks tiek ilgų, tiek trumpų distancijų bėgikams bei mėgėjams ir net profesionalams.

Nike Epic React Flyknit 2 bėgimo batelius įsigyti gali ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Mėgsti intensyvų tempą ir nuolat sieki pagerinti savo rezultatą? Rinkis Nike Zoom Gravity! Tai bėgimo bateliai greičio entuziastams. Jie labai lengvi bei turi elastingą ir minkštą padą, kuris ne tik užtikrins komfortą, bet ir garantuos stabilumą. Atėjo laikas paneigti gravitacijos teorijas – leiskis į trasą su Nike Zoom Gravity.

Išsirink ČIA ➡️ APSIPIRKTI

adidas PureBoost – bėgimo batelių modelis skirtas specialiai miesto bėgikams. Kedų vidpadis yra nuleistas šiek tiek žemiau tam, kad užtikrintų natūralų pagrindo pojūtį, o minkštas Boost putų padas su kiekvienu žingsniu grąžintų energiją dar energingesniam judėjimui. Priekinė adidas PureBoost dalis specialiai praplatinta – tai padės trasoje jaustis stabiliau.

adidas PureBoost kedus internetu įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Bėgimo treniruočių metu labiausiai vertini kedų teikiamą komfortą? Jordan React Havoc bėgimo bateliai buvo sukurti specialiai tiems, kurie mėgsta minkštą kedų pagrindą. Jį sudaro minkštos ir elastingos React putos – jos užtikrins spyruokliavimo efektą bei stums judėti pirmyn. Jordan React Havoc bėgimo bateliai puikiai tiks įvairių tipų treniruotėms bėgant miesto gatvėmis ar miško takais.

Jordan React Havoc bėgimo batelius įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI

adidas Alphaboost kedai buvo sukurti greičiui, jėgai ir vikrumui. Dizainerių komanda juos konstravo galvodami apie sprogstamąją galią savyje įkūnijančius bėgikus, kurie į trasą žengia tik su vienu tikslu – būti greičiausiais ir geriausiais. Šie bėgimo bateliai užtikrins visas svarbiausias ypatybes, kurios lydės į pergalių olimpą – tai stabilumas, apsauga, lengvas svoris bei amortizacija. Geriausių nestabdo niekas – su adidas Alphaboost drąsiai bėk net ir prastu oru, nes betalių padą dengia Continental guma, kuris garantuos nepaprastai tvirtą sukibimą tiek drėgnomis, tiek sausomis oro sąlygomis.

adidas Alphaboost bėgimo kedai internetu ➡️ APSIPIRKTI