Labas! Kaip laikaisi? Ar dar liko neperžiūrėtų Netflix serialų ir neįveiktų Playstation žaidimų? SIL siūlo trumpam atsitraukti nuo karantino metu jau įprastomis tapusių veiklų ir pasvajoti apie vasarą. Labai tikimės, kad jos planų niekas nesugadins! Nors iki vasaros dar kiek daugiau nei mėnuo, tačiau geras planas niekada nemaišo, tiesa? Kalbame apie šilčiausio metų sezono avalynę. Vos termometrų rodikliai pradeda kilti aukštyn, pradedame regzti planus kaip į šoną mesime visus sunkius rūbus ir batus. Turime tau puikų, patikrintą ir jau visame pasaulyje pamiltą variantą – tai Nike React Element 55 laisvalaikio bateliai.

Sėkminga 2018-aisiais išleistų kedų odisėja tęsiasi iki pat šių dienų. Vos pasirodę laisvalaikio bateliai netruko tapti malonia naujiena nemažai daliai kedų gerbėjų. Kas tokio ypatingo lydį šį Nike modelį? Galbūt ir drąsus pareiškimas, bet pripažinkime – sunku neatkreipti dėmesio į Nike React Element 55 batelių dizainą. Akivaizdu, kad jis itin gyvas – tokį vaizdą sukuria skirtingos medžiagos ir išsiuvinėtos detalės viršutinėje dalyje. Kedų padas ne ką mažiau energingas – jį puošia iškilios, mygtukus primenančios, elastingos detales bei vingiuoti įdubimai.

Stilinga išvaizda – tik vienas iš Nike React Element 55 kozirių. Laisvalaikio bateliai rinkoje nustatė itin aukštą kartelę komforto atžvilgiu. Didelis modelio populiarumas visame pasaulyje atskleidžia, kad Nike dizainerių darbas pavyko su kaupu. Esminis modernaus silueto akcentas – tai Nike React technologija. Batelių padas iš itin minkštų, elastingų ir tamprių React putų leidžia mėgautis išskirtiniu komfortu kedus avint net visą dieną.

Lengvą it plunksną padą puikiai papildo iš plonų termoplastinės gumos siūlų bei sintetinių detalių sudaryta viršutinė batelių dalis. Dėka šių medžiagų pralaidumo, nuolat užtikrinama oro cirkuliacija ir pėdos lengvai kvėpuoja, o vasaros sezonu tai reiškia itin daug! Įdomu, jog Nike React Element 55 įkvėpimu tapo istorinis Nike siluetas iš Retro lentynos - Nike Internationalist, su kuriuo Alberto Salazar laimėjo Niujorko maratoną, o aktorius Anthony Michael Hall nusifilmavo kultiniame filme "Pusryčių klubas" (angl. The Breakfast Club").

Susumavus visus privalumus, galime užtikrintai teigti, kad Nike React Element 55 laisvalaikio bateliai yra tikra šių dienų stiliaus pažiba. Retro stiliaus akcentai puikiai dera modernumu alsuojančiame kedų paveiksle ir kviečia nerti į stilingus nuotykius!

Nike React Element 55 kedai vyrams ir moterims internetu! ➡️ APSIPIRKTI

Nike React Element 55 kedai vyrams ir moterims internetu! ➡️ APSIPIRKTI