Spalvingame HUF brand’o pasaulyje liūdna nebūna – tai dar kartą patvirtina kolaboracija su Steven’u Harrington’u. Los Andžele gyvenantis menininkas ir dizaineris Stevenas Haringtonas yra laikomas šiuolaikinės psichodelinės-pop estetikos meistru ir garsėja savo ryškiais, akį traukiančiais darbais, kurie, taip pat, skatina ir menininko bei stebėtojo dialogą. Įkvėpimo žaismingai kūrybai Harrington‘as semiasi iš mistiško, kultūrų įvairove užpildyto ir gyvybingu ritmu gyvenančio Los Andželo. Įdomu, jog jo kūryboje dažnai galima išvysti įspūdingo dydžio instaliacijas, skulptūras, spalvingus vizualus. Steven‘o Harrington‘o darbai jau spėjo apkeliauti karščiausius pasaulio kultūros taškus – parodas jis rengė Los Andžele, Niujorke, Paryžiuje, Berlyne, Milane, Barselonoje, Tokijuje, San Franciske, Čikagoje, Filadelfijoje, Monrealyje, Melburne, Dalase.

Žaisminga HUF x Steven Harrington drabužių ir aksesuarų kolekcija spinduliuoja unikalia energija ir gyvybe, kurią įplieskė unikalus menininko stilius. Neapsieita ir be išskirtinių detalių. Specialiai šiai kolaboracijai Harrington‘as sukūrė ir išskirtinį veikėją - Doobie the Skate Rat. Stilizuota žiurkė su riedlente ne tik puošia kolekcijos kūrinius, bet net ir atgimė, kaip skulptūra. „Būdamas toks didelis gerbėjas ir užaugęs su riedlente, aš visada žiūrėjau į Keith‘ą Hufnagel‘į (HUF įkūrėjas) ir jo sukurtą bendruomenę. Labai didžiuojuosi galėdamas būti HUF palikimo dalimi“ – kolaboracija su HUF džiaugėsi Steven‘as Harrington‘as.

Gyvybingą kultūrą iš Los Andželo gatvių ir spalvingą Steven‘o Harrington‘o stilių vienijanti kolekcija – jau pasiekiama www.sil.lt e-parduotuvėje. Pakelk savo stilių į naują lygį!

HUF x Steven Harrington kolekcija ➡️ SHOP

HUF x Steven Harrington kolekcija ➡️ SHOP