Nuotykių paieškos ne visada lydimos gerų orų. Lietus, šlapdriba, sniegas, purvas, vėjas – visos šios gamtos išdaigos tampa tikru iššūkiu kalbant apie avalynę žiemos sezonui. Tiesą sakant, Vans kompanijoje manoma, kad šie akcentai dažnai suteikia papildomo žavesio. Šia proga Vans pristatė bene pažangiausią savo kūrinį, kuriam visiškai nebaisi atšiauri žiema. Susipažinkite – tai Vans SK8-Hi Goretex MTE-3.

Naujasis Sk8-Hi GORE-TEX MTE-3 siluetas buvo kuriamas naudojant pažangiausią ir specialiai bet kokiam orui pritaikytą technologiją, per 25 metus sukauptą patirtį dirbant su snieglenčių batais bei nesenstantį Vans dizainą. Su žiemišku oru batams kovoti, pirmiausia, padės MTE-3 paketas. Padas pagamintas iš bet kokiomis oro sąlygomis naudojamo All-Trac™ gumos mišinio užtikrins galingą ir tvirtą sukibimą. Dėl vandeniui atsparaus, tačiau orui pralaidaus GORE-TEX membraninio audinio batai visada išliks sausi. 3M Thinsulate™ pašiltinimas pasirūpins termoreguliacija, o UltraCush™ ir OrthoLite® garantuos, kad pėdos jaustųsi komfortiškai bet kokiu oru.

Nesvarbu, ar trauksi ieškoti nuotykių link apsnigtų viršukalnių, ar keliausi į darbą lyjant lietui, gali jaustis užtikrintai ir drąsiai su kiekvienu žingsniu, nes kiekviena Sk8-Hi GORE-TEX MTE-3 batų detalė buvo specialiai sukurta įveikti pačias įvairiausias blogo oro išdaigas.

Tvirtai susiveržk ir atsimink, kad tai niekada nebuvo dėl kelionės tikslo. Tai apie istorijas, kurias kuriate savo kelionėje.

Vans Sk8-Hi GORE-TEX MTE-3 ➡️ PIRKTI

Vans Sk8-Hi GORE-TEX MTE-3 ➡️ PIRKTI