Nike Metcon – tai bene garsiausia pasaulyje treniruotėms skirtų batelių serija, kuri debiutavo 2015-aisiais. CrossFit ir kitoms jėgos sporto treniruotėms pritaikyti bateliai įsitvirtino ir jau senokai neužleidžia lyderiaujančios pozicijos. 2020-aisiais pristatytas jau šeštasis serijos siluetas – Nike Metcon 6. Kuriant šį modelį Nike dizaineriai ir vėl ieškojo būdų, kaip patobulinti batelius ir intensyviai rinko duomenis ne tik iš mėgėjų, bet ir profesionalų, aukštų sporto rezultatų siekiančių su Metcon serijos kedais.

Kuriant Nike Metcon 6 dėmesys buvo sutelktas į viršutinę dalį ir jos oro pralaidumą. Intensyvių treniruočių ar varžybų metu atletai dažnai susiduria su karščio problema. Tai pažymėjo ir garsiausi CrossFit sportininkai – Mat‘as Fraser‘is ir Logan’as Aldridge’as. Nike Metcon 6 treniruočių bateliai efektyviai kovos su minėtu sunkumu – jie net 18 procentų pralaidesni orui nei Nike Metcon 5. Tai labiausiai kvėpuojanti serijos kedų versija, kuri leis sportininkų pėdoms išlikti vėdinamoms net intensyviausio veiksmo metu. Kita svarbi batelių konstrukcijos dalis – tai žemas, plokščias ir platus Nike Metcon 6 kedų padas, kuris užtikrins stabilų pagrindą aukšto intensyvumo pratimams su svoriais.

„Kiekvienas Nike Metcon serijos modelis ženkliai tobulėjo ir dabar mes turime visapusiškai meistrišką sporto įrankį. Manau, kad tai geriausi treniruočių batai rinkoje“ – savo įžvalgomis dalinosi daugkartinis CrossFit žaidynių čempionas Mat‘as Fraser‘is.

Nike Metcon serijos kedus treniruotėms įsigyk internetu! ➡️ APSIPIRKTI