Mažos detalės veda į dideles pergales! Prieš žengiant į krepšinio aikštelę, ypatingai svarbu pasirinkti tinkamus batelius, kurie rūpinsis Tavo pėdų komfortu ir apsauga. Kadangi naujas krepšinio sezonas prasidės jau netrukus, skubame su kedų rekomendacijomis! Šį kartą mūsų radare – antrasis Nike Zoom Rize serijos siluetas. Kuo jis ypatingas?

Nike Zoom Rize 2 krepšinio batai nėra skirti konkrečios pozicijos žaidėjui – su šiais bateliais rungtyniauti gali tiek greiti ir staigųs gynėjai, tiek galingi aukštaūgiai. Lengvo svorio krepšinio bateliai neribos judesių laisvės, o pėdoms garantuos aukščiausio lygio komfortą, todėl aikštėje žaidėjas galės išlaisvinti savo kūrybingumą.

Bene svarbiausia Nike Zoom Rize 2 batelių dalimi galime laikyti jų padą. Jį užpildanti didelė Zoom Air pagalvė suteiks spyruokliavimo efektą ir garantuos amortizaciją, kuri leis įjungti dar aukštesnę pavarą ant parketo! Tuo pačiu bateliai saugos pėdas ir tvirtai laikys jas stabilioje pozicijoje. Viena esminių krepšinio kedų funkcijų – sukibimas. Nike Zoom Rize 2 modelyje jį užtikrins gilūs grioveliai ir banguotas raštas, kurį įkvepė Nike Kobe 9 kedai.

Nike Zoom Rize 2 krepšinio bateliai ir jų konstrukcija buvo kuriama naudojant aukščiausios kokybės medžiagas, todėl kedai itin patvarūs. Kedai palaikys ir aukštą komforto lygį – jie turi paminkštintą įmovą ir liežuvėlį. Be visa to, krepšinio batai itin stilingi. Rinkis Nike Zoom Rize 2 ir pasiruošk skambioms pergalėms!

Batelius internetu įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Batelius internetu įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI