Naujas krepšinio sezonas jau beveik čia pat! Ar pasiruošei jam? Sėkmingam startui būtini kokybiški krepšinio bateliai, kurie ne tik užtikrintų komfortą, bet ir garantuotų tvirtą apsaugą tavo pėdoms. Šiandien susipažinkim su naujos kartos Jordan šeimos kedais – tai Jordan React Elevation.

Šiuos batelius paskutiniu metu tikriausiai ne kartą pastebėjai žiūrėdamas NBA rungtynes – su jais rungtyniauja jaunoji NBA lygos superžvaigždė, Luka Dončičius. Įdomu, jog Jordan React Elevation kedų įkvėpimu tapo būtent tokie žaidėjai, kaip kroatas – ambicingi, atkaklūs, drąsūs ir į aikštę žengiantys tik nugalėti bet kokia kaina.

Iš pirmo žvilgsnio, Jordan React Elevation krepšinio batai gali priminti kitą kompanijos siluetą – Jordan Why Not Zer0.2. Šiais laikais krepšinio batelių gamintojai siekia ne tik panaudoti pažangias technologijas, bet tuo pačiu didelį dėmesį skiria ir kedų išvaizdai bei stiliui. Jordan React Elevation – ne išimtis!

Universalumas – viena esminių modernaus krepšinininko ypatybių. Jordan React Elevation krepšinio kedai buvo kuriami tokiam žaidėjui, kuris efektyviai darbuojasi abiejose aikštės pusėse – intensyviai ginasi prieš varžovus ir veržliai rungtyniauja puolime. Kedai stebina savo lengvumu, todėl net intensyvaus mačo metu tavo pėdos patogiai jausis iki paskutinių akimirkų. Krepšinio bateliai užtikrins ir kitas, galingam žaidimui būtinas, savybes – apsaugą, tvirtą sukibimą bei amortizaciją.

Jordan React Elevation krepšinio kedai internetu ➡️ APSIPIRKTI

Jordan React Elevation krepšinio kedai internetu ➡️ APSIPIRKTI