adidas D.O.N. Issue 2 – tai antrieji vardiniai NBA žvaigždės Donovan’o Mitchell’o krepšinio kedai. 2020-aisiais pristatyti krepšinio bateliai tęsia pradėta pasakojimą ir reprezentuoja spalvingą krepšininko asmenybę. Serijos pavadinimas D.O.N. išreiškia formulę, kuria gyvenime ir aikštėje vadovaujasi Mitchell’as – Determination Over Negativity (ryžtas pralenkia negatyvumą).

Donovan’ui Michell’ui jo vardiniai kedai tapo platforma pasakoti istorijas ir išreikšti savo mąstymą bei atkreipti dėmesį į socialines problemas visame pasaulyje. „Kalbu ne tik už save, kalbu už afro amerikiečius ir mažumas, kurių balsas dažnai būna neišgirstas“ – pasakojo Donovan‘as Mitchell‘as. Be to, speciali adidas D.O.N. Issue 2 versija įprasmino ir garsiąją krepšininko pravardę – Voras (Spida). NBA žvaigždė, kaip tikras superherojus, siekia rūpintis savo bendruomene, todėl tiki, kad jo vardiniai krepšinio kedai taps būdu bendrauti su savo gerbėjais bei skleisti prasmingas žinutes.

Šuolis į dar aukštesnį lygį! adidas D.O.N. Issue 2 krepšinio kedai – tai galingo žaidimo variklis. Donovan‘as Mitchell‘as – vienas greičiausių ir daugiausiai sprogstamosios jėgos savyje įkūnijančių NBA lygos krepšininkų, todėl adidas dizaineriai dėjo visas pastangas, kad jo bateliai taptų efektyviu įrankiu, leisiančiu aikštėje jaustis maksimaliai gerai. Šiam tikslui į kedus buvo sujungtos modernios kompanijos technologijos – BOUNCE vidpadis, kuris garantuos komfortą ir stabilumą, tvirtą sukibimą užtikrinantį pado raštą bei kvėpuojančią ir lengvą viršutinę batelių dalį iš aukštos kokybės medžiagų.

Ženk į aikštę ir atskleisk savo vidinį superherojų su adidas D.O.N. Issue 2! ➡️ APSIPIRKTI