Reperis Travis’as Scott’as – tikras savo gimtojo miesto ambasadorius. Duoklę Hiustonui garsenybė atiduoda ne tik 2018-aisiais debiutavusiu Astroworld festivaliu, bet ir kitomis formomis. Viena iš jų – vardiniai bateliai.

2018-ųjų pradžioje buvo išleisti vardiniai Travis’o Scott’o Air Jordan 4 laisvalaikio kedai, kurie buvo įkvėpti nuo 1960-ųjų iki 1996-ųjų Hiustone žaidusios amerikietiško futbolo “Oilers” komandos. Pagarba buvusiai miesto ekipai tada išreikšta kedus papuošiant mėlyna spalva bei minimaliais baltos ir raudonos spalvos akcentais.

Praėjusį mėnesį išleisti Travis Scott x Air Jordan 6 laisvalaikio bateliai sukėlė tikrą sprogimą – iš tūkstančių nekantriai laukusiųjų, laimė kedus įsigyti pasitaikė labai mažai daliai. Visi bateliai nupirkti buvo vos per keletą minučių.

Po tokios bombos stabdyti nesiruošiama ir pristatyta dar viena reperio kolaboracija su Nike. Šį kartą vardiniai Scott’o Air Force 1 Cactus Jack kedai dedikuojami Misuri Sičiui – vietovei Hiustono apylinkėse, kurioje gyveno jo močiutė. Pas ją kaime Travis’as praleido nemažai laiko ir dažnai pagelbėdavo su ūkio darbais – būtent darbui skirta apranga ir tapo įkvėpimo šaltiniu naujausiems bateliams.

Juose susijungia labai įvairios medžiagos – velvetas, ančių plunksnų drobė, flanelė, oda, zomša ir vilna. Visos šios medžiagos Travis’ui kėlė prisiminimus su vaikystėje atliekamais ūkio darbais ir taip jam kilo idėja jas visas sujungti į vientisą derinį, skirtą šių dienų gatvės stiliaus aprangai. Tokia medžiagų įvairovė įkūnija labai žaismingą kedų įvaizdį, kas yra gana neįprasta, nes dažniausiai Travis Scott’o kolaboracijos pasižymėjo vieno pagrindinio tono dominavimu. Įdomybės ties tuo nesibaigia – ant kedų matysime ir kamufliažo rašto detalių, o labiausiai įprastą Air Force 1 dizainą modifikuos raištelius dengiantis gaubtas su užtrauktuku.

Vaikystėje daug laiko praleistai vietovei dedikuojamos specialios kedų stiliaus detalės – abu batelius puoš aukso spalvos spaustukai. Vieną iš jų padengs užrašas MC, kuris reiškia Missouri City, o kitą – Teksaso valstijai dedikuotas trumpinys TX.  

Žinia apie vardinius Scott’o Nike Air Force 1 batelius buvo paskleista dar praėjusių metų balandį, kai Filadelfijoje kasmet vykstančio festivalio “Made in America” metu, reperis vienam iš savo fanų atidavė dar nematytą kedų porą.

Kedai unikaliam Tavo stiliui! ➡️ APSIPIRKTI

Kedai unikaliam Tavo stiliui! ➡️ APSIPIRKTI