Šeštasis Kyrie Irving’o vardinių krepšinio kedų modelis ir toliau pasakos istorijas ir pateiks įdomių faktų iš asmeninio krepšininko gyvenimo. Jau ne kartą įsitikinome, jog savo batelių seriją krepšininkas išnaudoja kaip puikia galimybę pristatyti savo spalvingą asmenybę.

„Krepšinis niekada nebuvo ir nebus tas dalykas, kuris apibūdins mano asmenybę. Ją apibūdina meilė žmonėms ir tai, kaip aš su jais elgiuosi. Visada stengiuosi įsijausti ir suprasti“ – apie nepažintą savo pusę kalbėjo Kyrie.

Nike Kyrie 6 keduose susilies Irving’o praeities detalės ir moderniam, šių dienų krepšiniui, pritaikyti sprendimai.

Visi, kurie yra mate, ką aikštėje išdarinėja Kyrie, užtikrintai pritars, jog jis – neeilinis žaidėjas, nepaisantis jokių taisyklių. Dažnais atvejais stebėdami Irving’ą net galėtume sakyti, jog tai, ką gynėjas daro aikštėje, nusipelno spektaklio pavadinimo. Jame netrūksta nei dramos, nei veiksmo, o kulminacija – nedėkinga tiems, kuriems skiriama užduotis Irving’ą sustabdyti. Remdamiesi šiais akivaizdžiais Kyrie žaidimo aspektais, Nike dizaineriai konstravo šeštuosius jo vardinius kedus ir siekė, jog jie taptų dar svaresniu įrankiu dinamiško jo žaidimo stiliaus įgyvendinimui.

„Su paskutiniais trimis Nike Kyrie serijos modeliais pastatėme tvirtą pagrindą ir supratome, ko jam reikia. Tobulą formulę sudaro paminkštintas kedų liežuvėlis, komfortabili įmova, vidurinės pėdos dalies įtvirtinimas ir Nike SB batus primenantis stilius“ – kūrybinio proceso detalėmis dalinosi dizaineris Benjamin‘as Nethongkome.

Nike Kyrie 6 leis dar labiau pajausti aikštę, o sukibimas veiks 360 laipsnių kampu. Jau minėtu pėdos įtvirtinimu rūpinsis vidurinėje batelio dalyje esantis dirželis - šis elementas tuo pačiu primena apie 90-ųjų krepšinio kedų tendencijas.

Naujausi Irving’o krepšinio kedai ne tik funkcionalūs, bet ir įvairiapusiškai stilingi bei žaismingi. Mistiškais elementais buvo puošiami Nike Kyrie 5 kedai, o su šeštuoju modeliu ši linija ir toliau tęsiama. Ant batelių išvysime krepšininkui reikšmingą Hamsa rankos elementą – ji puoš batelių kulną. Hamsa – tai palaimintoji Deivės ranka, kuri saugo nuo nesėkmių ir neša laimę. Šį simbolį krepšininkas ant savo rankos išsitatuiravo dar atstovaudamas Klivlando „Cavaliers“ ekipą.

Įdomu tai, jog bus išleista ir speciali Nike Kyrie 6 Preheat kolekcija, kurioje dominuos skaičius 11. Kodėl 11? Krepšininkui jis yra ypatingai reikšmingas. Jo tėvas, Drederick’as Irving’as vilkėjo 11 numeriu pažymėtus marškinėlius. Pats Kyrie su šiuo numeriu žaidė mokykloje bei atstovaudamas „Celtics“ ir „Nets“ ekipas. Šio skaičiaus sandaroje (1+1) Irving’as atranda harmonijos simboliką. Taip pat raidė K yra 11-oji anglų kalbos abėcėlėje, o krepšininko vardą ir pavardę sudaro 11 raidžių. Šią skaičių magiją galime tęsti ir toliau - su Duke universiteto komanda Kyrie sužaidė 11 rungtynių, į NBA buvo pašauktas 2011-ųjų naujokų biržos pirmame rate, pirmu šaukimu (1+1), o 11-os tūkstančių pelnytų taškų ribą peržengė kovo 11-ąją. Įspūdinga, tiesa?

Preheat kolekciją sudarys 11 skirtingų spalvinių Nike Kyrie 6 versijų, kurios bus skirtos Irving’o gyvenime svarbią vietą užimantiems miestams - Pekinui, Berlynui, Guangdžou, Hiustonui, Los Andželui, Manilai, Majamiui, Niujorkui, Šanchajui, Taipėjui bei Tokijui.

Pasirūpink krepšinio kedais rungtynėms ir treniruotėms! ➡️ APSIPIRKTI

Pasirūpink krepšinio kedais rungtynėms ir treniruotėms! ➡️ APSIPIRKTI