2019-aisiais prasidėjęs adidas ir Beyonce bendradarbiavimas pažymėtas intensyviu kūrybiniu veiksmu. Pirmoji “trijų juostų” kolaboracija su vardiniu Beyonce prekės ženklu Ivy Park debiutavo 2020-ųjų pradžioje – joje dominavo monochromatinės kaštoninės spalvos tema. Antrasis bendradarbiavimo etapas pasitinkamas su radikaliais pokyčiais – spalio 30-ąją išleidžiama adidas x Ivy Park drabužių ir avalynės kolekcija remsis į ryškias spalvas. Neoniniai, geltoni, žali ir mėlyni akcentai įprasmins kolekcijos įkvėpimu tapusį vidinį asmenybės grožį bei jėgą. „Spalvos tapo tinkamiausiu būdu atsikratyti liūdesio, kuris lydi šiuos metus. Tikiuosi, jog ši kolekcija visiems primins geresnius laikus ir įneš į kasdienybę džiaugsmo, linksmumo ir žaismingumo“ – kalbėjo garsenybė.

Kartu su pilotine adidas x Ivy Park kolekcija buvo pristatytos adidas Nite Jogger, adidas Samba ir adidas Ultra Boost kedų interpretacijos. Šį kartą Queen B dėmesys dar kartą nukrypo į Nite Jogger bei jos ypatingai mylimą adidas Forum siluetą. „Esu be galo laiminga, galėdama iš naujo pristatyti ikoninius adidas Forum kedus, kurie savo laiku buvo laikomi vienais pažangiausių rinkoje. Tai yra mėgstamiausi mano visų laikų adidas kedai ir absoliuti klasika!“ – džiūgavo Beyonce. adidas Forum bateliai išleisti buvo dar 1984-aisiais ir buvo skirti krepšiniui. Labai greitai jie tapo favoritu ne tik rungtyniaujantiems aikštelėje, bet ir tarp gatvės stiliaus gerbėjų.

adidas ir Beyonce įkurtas Ivy Park suvienijo jėgas tam, kad stumtų nusistovėjusias ribas, jas peržengtų bei įkūnytų funkcionalumą aprangoje ir avalynėje. „Kolekcijoje atsispindi mano asmeninis stilius, o jo akcentai panaudoti tam, kad būtų sukurta tai, kas patiktų ir kitiems. Dievinu eksperimentus, kuriuose susipina aukštosios mados ir gatvės stiliaus akcentai, sportiškumas ir podiumais žengiančių modelių aprangos detalės ar net vyrų ir moterų įvaizdžiai. adidas x Ivy Park linija yra skirti linksmybėms ir beribei kūrybai!“ – kolekcija džiaugėsi Beyonce.

Antrosios adidas x Ivy Park kolekcijos debiutas pasaulyje numatytas spalio 30-ąją. Nuotraukas iš kolekcijos fotosesijos pamatyk žemiau!

adidas apranga ir avalynė vyrams ir moterims internetu ➡️ APSIPIRKTI

adidas apranga ir avalynė vyrams ir moterims internetu ➡️ APSIPIRKTI