Visi puikiai žinome Pelenės istoriją, kurią 1950-aisiais kino ekranams adaptavo legendinis Walt’as Disney’us. 2021-aisiais pasaulis išvys modernią šios legendos versiją. Disney+ paskelbė apie pradėtus kūrybinius Sneakerella filmo darbus. Pop/hip-hop miuziklu įvardijamą kūrinį įkvėpė gatvės stiliaus ir sneaker’ių kultūra bei legendinė istorija.

Sneakerella išvysime du jaunus kino industrijos talentus – Chosen Jacobs ir Lexi Underwood. Taip pat filme vaidins ir keturis kartus NBA čempionu su Detroito „Pistons“, Čikagos „Bulls“ ir Los Andželo „Lakers“ tapęs John‘as Salley.

Filmo dėmesio centre atsidurs Niujorko gatvės stiliaus kultūra. Istorija pasakos apie El‘ą (Chosen Jacobs) – kedų dizainerio karjeros trokštantį vaikiną, kuris dirba sneaker'ių parduotuvėje, iki mirties priklausiusiai jo mamai. Savo kūrybinį takentą El‘as slepia nuo savo patėvio ir dviejų įbrolių, kurie naudojasi kiekviena proga užgaulioti ir engti vaikiną. El'as susipažįsta su Kira King (Lexi Underwood) – legendinio krepšininko Darius‘o King‘o (John Salley) ir užkietėjusios sneakerhead‘o dukra. Juodu puikiai sutaria, o dar labiau ryšį sustiprina meilė kedų kultūrai. Su naujosios draugės padrąsinimais ir magiškojo krikštatėvio burtais El‘as randa drąsos nevaržyti savo talento ir siekti svajonės tapti garsiu kedų dizaineriu.

Sneakerella filmavimai jau prasidėjo ir premjera numatyta 2021-aisiais. Laukiame su nekantrumu!

Išpardavimas iki -50%! Atsinaujink ir sutaupyk jau dabar ➡️ APSIPIRKTI