Nike ir Kyrie Irving’as pristatė jau septintąjį bendrą kūrinį – Nike Kyrie 7 krepšinio kedus. Kokias naujienas jie pristato ir kas įkvėpė naujausią siluetą? SIL kviečia susipažinti! Vardinių Irving‘o kedų serija, pirmiausia, yra skirta veržliam ir kūrybingam krepšininkui, tokiam kaip Kyrie, kurio žaidimas dažnai primena žaismingą šokį. Į kūrybinį procesą aktyviai įsitraukiantis Irving‘as įnešė spontaniškumo – lygiai taip pat kaip ir aikštėje. Varžovai, gaunantys užduotį prižiūrėti Kyrie, gali tikėtis absoliučiai bet ko, nes jo puolimo arsenalas pilnas kozirių, dažnai tampančių neįmenama mįsle. Šiam, bene pagrindiniam, Kyrie žaidimo aspektui ir buvo ruošiami naujausi jo vardo krepšinio kedai – pagrindinis dizaineris Ben‘as Nethongkome ir jo komanda siekiant tobulumo preciziškai analizavo Irving’o žaidimą ir kūrė batelius, kurie aikštėje jam užtikrintų neribotą laisvę. „Mums, kūrėjams, siekiantiems tobulėti, ypatingai svarbu peržengti ribas ir atrasti naujų, techniškai pažangių sprendimų – tik taip nauji krepšinio kedai taps geresniais už praėjusius“ – pasakojo dizaineris Ben‘as Nethongkome.


Didelis dėmesys buvo sutelktas į Nike Kyrie 7 pado raštą ir tvirtą sukibimą. Šios batelių dalies tobulinimui buvo pasitelkta ir Nike NXT pažangaus dizaino studija, kurioje buvo stebimi Kyrie Irving‘o judesiai ir veiksmai aikštelėje, jo metimų, prasiveržimų geometrija bei skaičiuojami duomenys, padėję tiksliai žinoti, kaip turi atrodyti padas, padėsiantis krepšininkui aikštėje jaustis užtikrintai. Nike Kyrie 7 turi 360-ies laipsnių kampų funkcionuojantį pado raštą, kuris leidžia žaidėjui užtikrintai kontroliuoti judėjimą, staigiai keisti kryptį ar stabdyti bei veržtis. Batelių sukibimo veikimas buvo maksimaliai detalizuojamas tam, kad visapusiškai veiktų pačiose įvairiausiose žaidimo fazėse – nuo gynybos iki puolimo veiksmų.



Krepšinio kedai nebeturi vidurinę pėdos dalį įtvirtinančio dirželio, kurį turėjo Nike Kyrie 6 krepšinio batai. Jį pakeitė plastikiniai įtvirtinimai, apgaubiantys pėdą iš abiejų pusių. Įdomu, jog jie primena pirštus ir simbolizuoja rankų stiprinimui skirtą pratimą, kurį Kyrie išmokė jo tėvas – atsiremus pirštais į sieną reikėdavo išlaikyti savo kūno svorį.


Viršutinė Kyrie 7 kedų dalis sudaryta iš tinklelio, kuris išsiskiria savo lankstumu ir tuo pačiu tvirtai pėdas laiko stabilioje pozicijoje. Priekinėje pado konstrukcijos dalyje įtaisyta Nike Air Zoom Turbo pagalvė leis jausti aikštę bei užtikrins amortizavimą ir apsaugą. Kyrie kedus ir vėl papuoš Egipto mitologijos ikonografijos elementai bei NBA žvaigždės mamos ir dukros vardai – Elizabeth ir Azurie.




Nike Kyrie 7 ir keturių pirmųjų spalvinių versijų debiutas numatytas lapkričio 11-ąją. Lapkričio 23-ąją debiutuos juoda kedų versija. Nike Kyrie 7 Special FX versija pagerbs Kyrie meilę kinui ir galingai jo jėgai įprasminti žmonių vaizduotę. Žalias padas simbolizuoja žaliojo ekrano (green screen) elementą, o viršutinė dalis sudaryta iš kinematografišką vaizdą primenančių sluoksnių. Kedų kulną puošia auksinės kameros logotipas ir HF inicialai, reiškiantys Happy Family.

 

Spalvingą ir ryškią Nike Kyrie 7 Expressions versiją įkvėpė Irving‘o pamėgis menui ir kūrybinė laisvė, kuri menininkams tampa galimybe realizuoti save įvairiomis formomis.


Nike Kyrie 7 Icons Of Sport pagerbia herojais ir mentoriais tapusius krepšininkus, kurie žavėjo Kyrie Irving‘ą. Raudonos, rožinės, auksinės, mėlynos spalvų akcentai reprezentuoja gerbiamus krepšininkus ir trenerius, o piešinys ant kulno primena apie lemtiną 2016-ųjų NBA finalo metimą.

 

Išraiškingą Nike Kyrie 7 Soundwave įkvėpė dar viena Kyrie meilė – tai muzika, kuri jam padeda užsivesti prieš rungtynes ir suteikia papildomos motyvacijos.

Naujausi krepšinio kedai internetu! ➡️ APSIPIRKTI