Neretai yra manoma, kad žiema – tai laikas skirtas tamsioms spalvoms. Jordan su tuo kategoriškai nesutinka ir kaip labai aiškų argumentą pristato šaltajam sezonui dedikuotą Jordan Winter Utility 2020 drabužių kolekciją. Kuo ji ypatinga?

Pirmiausia, Jordan Winter Utility 2020 išsiskiria itin aukštos kokybės medžiagomis. Džemperiai, kelnės, marškinėliai ir kiti kolekcijos akcentai buvo kuriami panaudojant modernias kompanijos technologijas. Čia rasime drėgmei atsparius ir oro cirkuliaciją užtikrinančius Gore-Tex ir Cordura audinius bei šiltą Polartec vilną. Pagrindinis kolekcijos tikslas buvo sukurti praktiškus ir šiltus rūbus rudens/žiemos sezonui.

Akivaizdu, kad Jordan nepamiršo ir stilingos bei energingos kolekcijos išvaizdos. Panaudotos ryškios spalvos, išraiškingi akcentai tampa simbolišku kompanijos atkirčiu tamsioms žiemos spalvoms ir sunkiam laikotarpiui, kurį šiuo metu išgyvena visas pasaulis. Energingi drabužių tonai tuo pačiu tampa ir Retro stiliaus prieskoniu, o tai juk neišeina iš mados! Jordan Winter Utility 2020 drabužiai suteikia galimybę pačiam konstruoti norimą įvaizdį. Kolekcijos elementai dera tarpusavyje ir tik nuo Tavo kūrybingumo ir nuotaikos priklausys, kaip atrodys galutinis rezultatas!

Nepamiršti liko ir legendinio MJ žygdarbiai NBA arenose! Dalį kolekcijos drabužių papuoš Michael‘o Jordan‘o karjeros vidutiniškai pelnomų taškų ir atkovotų kamuolių rodikliai – 30.1 PPG (points per game) ir 6.2 RPG (rebounds per game).

Dalį Jordan Winter Utility 2020 kolekcijos drabužių jau gali įsigyti internetu! ➡️ PIRKTI