Krepšinio gerbėjai, sukluskite – ši žinia specialiai Jums! Šiek tiek išprotėjusio pasaulio kalendoriuje pasižymėk lapkričio 11-ąją. Kyrie Irving’as ir Nike kuria neeilinę tradiciją – praėjusiais metais buvo išleista speciali Nike Kyrie 6 Pre Heat kolekcija, sudaryta iš 11 skirtingų vardinių krepšininko kedų versijų. Kiekviena iš jų pagerbė miestus, turėjusius ypatingą reikšmę Kyrie gyvenime - Pekiną, Berlyną, Guangdžou, Hiustoną, Los Andželą, Manilą, Majamį, Niujorką, Šanchajų, Taipėjų bei Tokiją.

2020.11.11 Pre Heat kolekcija sugrįžta, o su ja debiutuos ir naujieji Kyrie krepšinio bateliai – Nike Kyrie 7. Išvysime net 11 skirtingų spalvų. Kaip jau turėjai pastebėti, čia dominuoja skaičius 11. Kodėl? Irving’ą ir šį skaičių sieja ypatingas ryšys. Vilkėdamas šiuo numeriu pažymėtus marškinėlius Kyrie žaidė mokykloje bei „Celtics“. Jį Irving’as pasirinko ir dabartinėje savo komandoje – Bruklino Nets“. Kyrie Irving’o tėvas, Drederick’as Irving’as irgi vilkėjo 11 numeriu pažymėtus marškinėlius. Ir tai ne pabaiga! Šio skaičiaus sandara (1+1) Kyrie reiškia harmoniją ir balansą gyvenime. Taip pat, pirmoji jo vardo raidė K yra 11-oji abėcėlėje. Krepšininko vardą ir pavardę sudaro 11 raidžių. Su Duke’o universiteto komandos marškinėliais Kyrie sužaidė 11 rungtynių. Irving’o NBA karjeros pradžia taip pat pažymėta šio skaičiaus akcentais. Į NBA jis buvo pašauktas 2011-ųjų naujokų biržos pirmajame rate, pirmu šaukimu (1+1). Įdomu, jog 11-os tūkstančių pelnytų taškų ribą NBA Kyrie peržengė kovo 11-ąją dieną. Pakankamai daug argumentų, įrodančių, jog krepšininkui šis skaičius neša sėkmę!

Nike Kyrie 7 Pre Heat kolekcijoje susilies ypatingai ryškios spalvos, unikalūs raštai ir intriguojančios detalės. Kol kas atskleistos tik 5 iš 11 spalvų, tačiau daugiau naujienų galime tikėtis jau netrukus. Įdomu, jog viena iš Nike Kyrie 7 spalvų įkvėpė legendinis muzikantas Jimi Hendrix‘as. Kol laukiame oficialių naujienų, pasižvalgyk po dalį jau atskleistų Nike Kyrie 7 siluetų!

Krepšinio kedai internetu! ➡️ PIRKTI

Krepšinio kedai internetu! ➡️ PIRKTI