2018-aisiais pradėtas Jordan Brand ir Paryžiaus „Saint-Germain“ futbolo klubo bendradarbiavimas įgauna vis didesnį pagreitį ir džiugina fanus. Pristatyta šių galingų vardų kolekcija, kuri dedikuojama laisvalaikio ir futbolo kultūrų tarpusavo ryšiui bei jo svarbai Paryžiaus miesto gyventojų kasdienybei. Futbolas Prancūzijos sostinėje itin mylimas, o „Saint-Germain“ klubo futbolininkai čia prilygsta herojams.

Kartu su unikalių rūbų ir kedų kolekcija pristatyti ir nauji Paryžiaus „Saint-Germain“ varžybų marškinėliai. Jordan x Paris Saint-Germain kapsulės detales vienija bordo spalvos akcentas, kurį įkvepė Air Jordan VII “Bordeaux” kedai, kuriuos Michael’as Jordan’as avėjo 1992-ųjų NBA Visų žvaigždžių rungtynėse. Jose MJ pelnė 18 taškų ir buvo rezultatyviausias Rytų konferencijos ekipoje, tačiau pergalės prieš Vakarų rinktinę iškovoti nepavyko. Įdomu, jog tai buvo pirmieji Jordan vardo kedai, kurie turėjo bordo spalvos akcentų.

Tuo pačiu šia kolekcija švenčiamas ir Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo 50 metų jubiliejus. 1970-aisiais įkurta komanda dominuoja Prancūzijos Ligue 1 čempionate, o praėjusiais metais pasiekė ir Čempionų lygos finalą. Šiandien komanda pradeda kovas stipriausioje Europos futbolo lygoje ir namuose priims po pertraukos į turnyrą sugrįžusį Mančesterio „United“ klubą.


Jordan x Paris Saint-Germain kolekcijos prekių internetu įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI