Ruduo – kontrastingas metų laikas, kuris atneša ne tik žavingų spalvų paletę gatvėse ir parkuose, bet ir lietų bei darganotą orą ir signalizuoja, jog avėti mylimus baltus ar šviesius kedus progų turėsime vis mažiau. Rudens sezonui kiekvienas savo avalynės rotacijoje ieškome naujienų, kurios ne tik puikiai atrodytų, bet ir leistų mėgautis praktiškumu. Dažnu atveju tai asocijuojasi su juoda spalva. Susipažink su specialiai paruoštu dešimtuku juodų kedų, kuriuos rekomenduojame šio rudens sezonui!

 

New Balance X-Racer laisvalaikio kedai ir jų dizainas buvo įkvėptas išraiškingo 90-ųjų ir 2000-ųjų stiliaus. Moderniam laisvalaikiui skirti New Balance X-Racer kedai – puikus pasirinkimas kiekvienai dienai! Batelius lengvai suderinsi tiek su sportiška apranga, tiek su džinsais ar bliuzonu.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 

 

Sportišku ir tuo pačiu racionaliu dizainu išsiskiriantys Jordan Air Cadence kedai sujungia šiuolaikinį meistriškumą su prekės ženklo paveldu.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 

Futuristiniai Nike Air Max 2090 batai – tai moderni legendinių Nike Air Max 90 versija. Naujoji ikonos versija turi didesnę Air Max pagalvę, kuri komfortą užtikrins net ilgą dieną nesiskiriant su bateliais. Atnaujintas ir legendinis padas – jį papildę grioveliai suteiks papildomo lankstumo.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 

Puma Cell Alien kedai pristatyti buvo dar 1998-aisiais – tada jie buvo skirti ilgas distancijas įveikti besiruošusiems bėgikams. Tuomet jų debiutas sukėlė tokią revoliuciją, kad net buvo juokaujama, jog jie sudomins net ateivius ir šie leisis žemėje.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI  

 


Klasikinis stiliaus perlas - visame pasaulyje pamėgti Converse Chuck Taylor bateliai! O dar geriau, kai jie neperšlampami.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 

Atnaujinta legendinių Nike Air Force 1 versija iš Nike N. 354 šeimos, kuri išsiskiria neeiliniais dizaino sprendimais – čia eksperimentuojant ir laužant nusistovėjusius standartus atgimsta net legendiniai siluetai. N. 354 kūryba – savotiškas protestas, kuriame negalioja jokios taisyklės.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 

Kaip gi be ikoninių Nike Air Max 90? Tai kedai, kuriems negalioja laikas – jie madingi visais metų laikais!

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 

 

Nike Air Max 270 React kedai – tai hibridinis modelis, sujungiantis trijų modelių detales. Aukščiausio lygio komfortą garantuos Air Max pagalių ir minkštų React putų kombinacija.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 


Ikoniniai Nike Cortez kedai – atskirto pristatymo nereikalaujanti legenda, palikusi neišdildomą pėdsaką spalvingoje kedų kultūroje!

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI

 

 

Stilingi ir modernūs Nike Air Max Exosense laisvalaikio kedai – energingam kiekvienos dienos veiksmui! Lengvumu išsiskiriantys kedai užtikrins maksimalų komfortą ir nevargins Tavo pėdų.

Įsigyk internetu ➡️ PIRKTI