Kai kalba pasisuka apie kedų kultūros ikonas, nuodėmė būtų nepaminėti Puma Suede vardo. Ir, tikriausiai, retas ginčytųsi su šiuo teiginiu. Tai vienas iš modelių, kuris šiai kultūrai davė nepamatuojamą postūmį ir gatvėse savo pozicijų neužleidžia iki pat šių dienų bei populiarumu nenusileidžia pažangiems naujos kartos sneaker‘iams.

Šį kartą pristatome Jums ypatingą Puma Suede Vintage Origins versiją - esame įsitikinę, jog pamilsi iš pirmo žvilgsnio. Puma kompanija teigia, kad Vintage Origins gimė stumiant naujas kūrybines ribas. Apie tai byloja ir kedų dizainas, kuris tikrai traukia akį. Galima teigti, jog ypatingų pokyčių, lyginant su originaliu Suede, jame nematyti. Tiesa, tačiau Jūs pažiūrėkite į spalvas! Puma Suede Vintage Origins - tai tarsi dailininko drobė, kurią užliejo spalvos. Išorinę kedų dalį puošią raudona, vidinę - mėlyna, o kulno sritį - žalia spalva. Šie kedai - puikus pasirinkimas tiems, kurie nevengia savo įvaizdį lipdyti iš spalvingų detalių.

Kultinio Puma Suede silueto istorija tęsiasi ir pabaigos joje – nė nematyti. Net ir po daugiau nei 50-ies metų Puma Suede laisvalaikio kedai išlieka aukštumoje bei yra laikomi vienais populiariausių šių dienų gatvės stiliaus pasaulyje. Juos dievina ir kūrybingai išnaudoja pačių įvairiausių įvaizdžių gerbėjai.

Puma Suede Vintage Origins