Nike jau eilę metų yra pasaulinė lyderė laisvalaikio ir sporto avalynės prekių rinkoje, tačiau vienas dalykas metams bėgant nesikaičia. Tai nuo krepšinio aikštelių iki podiumų per savo istoriją žengusių Nike Air Force 1 kedų populiarumas. Vieną pagrindinių savo vėliavnešių Nike vis atnaujina ir pristato autentiškas versijas. Viena jų – moterims dedikuota Nike Air Force 1 Sculpt.

Klasikinį AF1 siluetą ši versija pakelia į naują lygį. Šis batas liudija apie Nike įsipareigojimą sklandžiai derinti stilių ir technologijas. Aukšto profilio kedai nuo įprastų AF1 High skiriasi tuo, jog nebeturi čiurnos dirželio, o atnaujintos legendinių kedų detalės suteikia modernią išvaizdą ir tuo pačiu užtikrina maksimalų komfortą.

Klasikiniai, bet tuo pačiu moderniam stiliui tobulai tinkantys Air Force 1 Sculpt kedai išsiskiria savo universalumu, todėl juos lengvai suderinsi su pačių įvairiausių stilių apranga. Nesvarbu, ar esi kedų entuziastė, mados gerbėja ar tiesiog vertini patogius ir stilingus batus, Nike Air Force 1 Sculpt atras vietą Tavo kolekcijoje.

Nike Air Force 1 Sculpt