Puma ir automobilių sportas – du neatsiejami pasauliai. Kompanija turi jau daugiau nei 30 metų istoriją automobilių sporte ir šiuo metu tiekia avalynę ir drabužius „Formulės 1“ komandoms, įskaitant „Ferrari“, „Mercedes-AMG F1“ ir „Red Bull Racing“. „Puma“ įsitraukimas į automobilių sportą apima ne tik „Formulę 1“ - prekės ženklas bendradarbiauja su BMW M Motorsport ir „Porsche“ bei aprūpina tokius renginius, kaip „DTM“, „Formulė E“, „IMSA“, „Intercontinental GT“. Challenge, WEC, Porsche Supercup, Porsche Juniors, taip pat remia Team Penske dalyvavimą NASCAR ir IndyCar lenktynėse.

Turtinga Puma istorija automobilių sporte siekia 2001-uosius, kai Jordan Grand Prix tapo pirmąja Formulės 1 lenktynių komanda, kuriai Puma tiekė ir avalynę, ir drabužius. Nuo tada Puma bendradarbiauja su ryškiausiais automobilių sporto vardais – tarp jų atsidūrė ir tokios legendos, kaip Michaelas Schumacheris ir Lewisas Hamiltonas.

Glaudus Puma ryšys su automobilių sportu leido suburti ir daugybę šio sporto entuziastų, todėl kompanijos avalynė ir apranga tapo ne tik lenktyninkų bei ir sporto fanų pasirinkimu. Vieną iš tokių kūrinių šiandien ir pristatome – tai Puma Mercedes-AMG Petronas Motorsport Mirage Sport Asphalt. Retro-futuristiniai kedai išsiskiria savo dizainu, kuriame tyrinėjamos naujos linijos, perdangos ir konstrukcijos, o tvirtas padas yra paruoštas asfalto džiunglėms. Dizaineriai, kurdami šią unikalią versiją, įkvėpimo sėmėsi iš spalvingos DJ kultūros ir automobilių sporto.

Puma Mercedes-AMG kolekcija