Įkvėpti praeities legendos, sukurti ateities stiliaus tendencijoms. 2019-ųjų pabaigoje Puma pristatė Rider rinkinį, apie kurį vis pranešdavo dar prieš pasirodant ir taip kurstė gerbėjų emocijas. Puma Future Rider ir Puma Style Rider siluetų įkvėpimu tapo dar 80-aisiais išleistas Puma Fast Rider modelis, kuris tuo metu susilaukė itin didelio populiarumo ir buvo laikomas vienu patogiausių ir inovatyviausių kedų rinkoje. Fast Rider gimimas sutapo ir su gatvės stiliaus augimo laiku, kai bėgimo batelius buvo pradėta avėti ne tik įveikiant kilometrus.

Beveik po 40 metų Rider sugrįžta į gatves. Pasikeitęs, atsinaujinęs ir pasiruošęs nuklysti į spalvingus stiliaus kelionės posūkius! Tiek Puma Future Rider, tiek Puma Style Rider išlaiko klasikinio kompanijos stiliaus akcentus, kurie atkurti naudojantis moderniomis technologijomis ir dar tvirtesnėmis medžiagomis.

Rider duetas į gatves žengia su labai aiškia vizija ir misija – skleisti pozityvų vaibą! Batelių stilius kalba pats už save ir sufleruoja, jog atėjo laikas nerti į nuotykius. Energingi bei ryškūs akcentai, neapribotos linijos Rider serijoje atranda harmoniją su ikonišku Puma Retro stiliumi. Ši kombinacija sukuria dinamišką ir itin žaismingą dizainą, sukurtą lyderiauti gatvėje.

Puma Future Rider ir Puma Style Rider laisvalaikio kedai skiriami ribų neturinčiam šių dienų gatvės stiliui ir spalvingoms asmenybėms, kurios trykšta energija ir tai išreiškia kiekvieną dieną. Būk ryškus ir pastebimas bei kurk savo stiliaus taisykles su Puma!

Pasiimk savo bilietą į spalvingus stiliaus nuotykius! ➡️ APSIPIRKTI

Pasiimk savo bilietą į spalvingus stiliaus nuotykius! ➡️ APSIPIRKTI