Vasario 14, Valentino diena, meilės ir įsimylėjėlių diena. Artėjančiai šventei pavadinimų rastume arba sugalvotume tikrai ne vieną, tačiau esminis šios, raudona spalva nudažomos, dienos akcentas – staigmenos ir dėmesys mylimiausiems. Suki galvą kaip nustebinti antrą pusę? Sil turi tau puikų pasiūlymą ir išeitį – dovanok sneaker‘ius! Specialiai Valentino dienos šventei paruošėme vertingą pasiūlymą – perkant dvi kedų poras ar daugiau su kodu LOVE gausi -25% nuolaidą. Du zuikiai vienu šūviu – tai puiki galimybė ne tik nustebinti antrą pusę, bet ir atsinaujinti sparčiais žingsniais grįžtančiam pavasariui.

Matching sneakers. Puiki idėja porai – pavasarį pasitikti su derančiais laisvalaikio bateliais. Būkite ryškūs ir pastebimi bei stilingi. Pasiruošk romantiškiems pasivaikščiojimams mieste ar parke, o ir nauja bei išskirtine poros nuotrauka papildysi savo Insatgram’ą!

Jeigu tavo vaikinas ar vyras dievina krepšinį ir pats jį žaidžia, tuomet Valentino dienos proga būtų sunku rasti geresnę dovaną nei nauji krepšinio bateliai, o www.sil.lt jų – daugybė! Tuo pačiu naujais kedais pasipuošk ir Tu.

Artėjantis pavasaris jau sufleruoja apie savo sugrįžimą ir tikėkimės, kad jau netrukus galėsime nudažyti gatves ryškiomis spalvomis ir stilingais akcentais. Viso to nebūtų įmanoma įsivaizduoti be šių dienų stiliaus fenomeno – sneaker‘ių! Neleisk pavasariui tavęs užklupti netikėtai, ruošk arsenalą iš anksto bei kviesk prisijungti draugus, nes perkant dvi kedų poras ar daugiau su kodu LOVE gausi -25% nuolaidą. Nepraleisk šio pavasariško pasiūlymo – sutaupyti gali iki 2020-02-16.

Naujus kedus išsirink ČIA ➡️ APSIPIRKTI