Yra tokių, kurie į svečius užeina pasibeldę ir sulaukę atidaromų durų. Egzistuoja ir tokių, kurie užeina neatsiklausę ir dar išspyrę duris. Drąsų ir taisyklių nepaisantį Puma ir Randomevent susivienijimą be jokių abejonių skiriame antrajai kategorijai.
Ar girdėjai apie Randomevent? 2012-aisiais Kinijoje gimęs brand‘as gyvena moderniu gatvės stiliumi. Kompanijos filosofija remiasi įsitikinimu, jog rūbai – tai daug daugiau nei medžiagos ar spalvos. Čia jie reprezentuoja požiūrį į pasaulį. To Randomevent tikisi ir iš savo gerbėjų ir kviečia gyvenimą piešti ryškiais potepiais. Džemperių, striukių ir kitų drabužių dizainai čia dėliojami iš energingų spalvų, margų schemų, netikėtų detalių bei unikalių sprendimų.

2020-uosius jaunatviško stiliaus pamatus kuriantys prekės ženklai pradėjo bendra kolaboracija, kuri pristatė daug stilingų rūbų vyrams ir moterims: nuo kelnių ir marškinėlių iki džemperių ir striukių, tačiau pagrindinius vaidmenis čia išsidalino keturi laisvalaikio kedų siluetai – Deva, Ralph Sampson, Cell Alien ir Alteration. Puma Deva ir Cell Alien jau galima įsigyti SIL parduotuvėje (Laisvės al. 99, Kaunas) bei pirkti internetu. Greitas pristatymas užtruks vos 1-2 d.d.! Klasikinio Puma stiliaus kūriniai atgimė pasitelkus gaivias Randomevent idėjas. Sujungus šias dvi stiliaus pajėgas gimė drąsi miesto gatvių istorija, kurioje apstu ir aukštosios mados bei meno magijos.
Pavasaris jau beveik čia - tegul ryškaus stiliaus idėjos pražysta miestų gatvėse. Nebijok leistis į eksperimentus ir, kaip teigia Randomevent: „Make things worse, but cool!” (Laužyk taisykles, bet išlik kietas).

Puma x Randomevent kolekcijos laisvalaikio bateliai internetu.

Greitas pristatymas per 1-2 d.d. ➡️ PIRKTI

Puma x Randomevent kolekcijos laisvalaikio bateliai internetu.

Greitas pristatymas per 1-2 d.d. ➡️ PIRKTI