adidas fronte džiugios ir labai skambios naujienos - prie kompanijos jungiasi garsioji scenos diva Beyonce. Garsenybė sieks įkvėpti jaunosios kartos kūrėjus ir kartu su kompanija skatins teigiamus pokyčius pasaulyje per sporto prizmę. Būtent šis aspektas tapo vienu iš pagrindinių partnerystės akcentų, nes abi pusės tiki, jog sportas - vienas iš galingiausių šių dienų įrankių.

Taip pat toks žingsnis atneš naujas verslo ir plėtros galimybes adidas kompanijai, kuri taip pat dirbs ir su vardiniu Beyonce prekės ženklu Ivy Park. „Man tai yra gyvenimo partnerystė. adidas visada sekėsi nepaisyti kūrybinių ribų. Kartu mes tikime filosofija, jog kūrybingumas, nuolatinis tobulėjimas ir socialinė atsakomybė yra verslo pagrindas. Noriu atgaivinti ir plėsti Ivy Park kartu su pasauliniu mąstu savo vertę jau įrodžiusiu lyderiu“ - džiaugėsi Beyonce.

adidas ir Beyonce bendradarbiavimas rinkai atneš įdomių ir džiuginančių naujienų - tiek sporto, tiek laisvalaikio stiliui. Internete jau sklando spėliojimai apie vardinius Beyonce bateli Reikšmingumas ir turtingas istorijos pasakojimas taps bendros adidas ir Beyonce kolekcijos pagrindu. Beyonce - viena iš pirmųjų juodaodžių moterų, įkūrusių savo sporto ir laisvalaikio stiliaus prekės ženklą. Ši partnerystė tuo pačiu pagerbs šį garsenybės pasiekimą. 

„adidas visada siekia judėti į priekį ir stumti kūrybingumą ribojančius limitus. Beyonce - ne tik kūrybos ikona, bet ir verslo lyderė. Kartu mes galime naująją kartą įkvėpti reikšmingiems pokyčiams.“ - džiaugėsi adidas vykdomosios valdybos narys Eric'as Liedtke.

Nekantriai laukiame pirmųjų šios pasaulį sudrebinusios partnerystės vaisių! 

adidas bateliai ir aprangos Tavo laisvalaikiui ir sportui! ➡ 

adidas bateliai ir aprangos Tavo laisvalaikiui ir sportui! ➡