Garsiausios šių dienų sporto žvaigždės savo bankų sąskaitas pildo ne tik komandų mokamais atlyginimais ar sutartimis su ryškiausiais prekių ženklais. Susipažink su sportininkais, kurie yra rimtai įsitraukę ir į verslo pasaulį!

Naujausi laisvalaikio ir sporto bateliai tvirtam žingsniui į pavasarį! ➡

NBA vietos nerandantis Carmelo Anthony yra vienas iš Melo7 Tech Partners kompanijos įkūrėjų. Buvusi NBA žvaigždė džiaugiasi galėdamas prisidėti prie moderniais skaitmeniniais sprendimais užsiemančios įmonės veiklos: „Pinigai yra viliojantis dalykas, bet taip pat jaudina galimybė dirbti su įmonėmis, kurios keičia šiandienos pasaulį.“

Andres'as Iniesta verslą paveldėjo iš savo tėvo, Jose Antonio, kuris 1999-aisiais Fuentealbilijos gyvenvietėje įkūrė vynuogyną ir nuo seno gamino vyną. Futbolininko žinomumas prisidėjo prie sėkmingo verslo išplitimo - gaminamas vynas dabar žinomas visoje Ispanijoje. 

Niekada per daug nuo mados ir stiliaus nenutolęs Cristiano Ronaldo pirmąją savo prekės ženklo parduotuvę atidarė Madeiroje, po dviejų metų - Lisabonoje, o dabar vardiniai futbolininko rūbai, kvepalai, kojinės bei apatiniai drabužiai yra paplitę visame pasaulyje. Cristiano taip pat yra investavęs ir į viešbučių verslą.

Taikliarankis Stephen'as Curry be pomėgio plėšyti arenų tinklelius, randa laiko ir investicijoms bei verslui. NBA čempionas turi socialinio tinklo Pinterest akcijų, taip pat yra vienas iš marketingo startuolio Slyce įkūrėjų.

„Barca“ senbuvis Gerard'as Pique valdo kompiuterinių žaidimų kūrimu užsiemančią kompaniją Kerad Games bei turi 27% Bas Alimentaria įmonės, tiekiančios aukštos kokybės mėsą, akcijų. Įdomu, jog futbolininkas laisvalaikiu mėgsta prisėsti prie pokerio stalo - jis patenka tarp 150-ies geriausių žaidėjų Ispanijoje.

Viena iš geriausių pasaulio tenisininkių, Serena Williams investuoja į Daily Harvest startuolį, kuris tiekia šaldytą, bet sveiką maistą. „Aš investuoju į įmones, kurios veikia sąžiningai bei tiekia gryną ir naudingą produktą. Džiaugiuosi, kad moterų valdomas Daily Harvest siekia, kad kuo daugiau žmonių rinktųsi sveiką maistą“ - kalbėjo Williams.

Naujausi laisvalaikio ir sporto bateliai tvirtam žingsniui į pavasarį! ➡