Sil'e lankėsi sparčiais žingsniais savo muzikinę karjerą kuriantis Niko Barisas. Atlikėjas pasakojo apie svarbiausius šios vasaros planus, stiliaus ir muzikos įkvėpėjus bei visuomet svarbioje pozicijoje esantį krepšinį!

Savo karjerą pradėjai 2013 ir gana sparčiais žingsniais judi pirmyn, kada įvyko didžiausias šuolis?

Tada pradėjau kabintis į muziką ir kūrybą. Paskutinius porą metų vadinu kažkokia karjera. Pirmieji du kūriniai „Butas, kuriame gyvenom“ ir „Taisyklės lieka mano“ buvo pikas. Jie sulaukė didelės sėkmės, po to nukrypau nuo pop scenos.

Neseniai pristatei naują savo dainą ir Instagram‘e rašei, kad visada jaudiniesi, kokios reakcijos naujas kūrinys sulauks. Kaip gerbėjai įvertino naujausią kūrinį?

Prastai (juokiasi). Tai turbūt prasčiausiai “einantis” kūrinys. Jis šiek turi kiek aštresnį tekstą, manau, kad dėl to jis nebuvo toks populiarus.

Vasara – festivalių ir vakarėlių po atviru dangumi sezonas. Kur gerbėjus šokdinsi šią vasarą?

Labai daug kur! Laukia pasirodymai didžiausiuose šalies festivaliuose - Granatos, Karklė, Radistai Village. Nusimato sprogdinanti vasara!

Kokie tolimesni planai – galbūt albumas?

Vieni iš didžiausių vasaros darbų – kūriniai su Justinu Jaručiu ir Jessica Shy, o rudenį galvojame apie albumą. Labai to norėčiau, manau, kad rudens laikotarpis yra tinkamas dideliems darbams.

Esi muzikos prodiuseris, reperis. Kokius atlikėjus galėtum laikyti savo įkvėpėjais? O gal su laiku jie keitėsi?

Niekada neturėjau vieno idealo. Jau kuris laikas mane labai žavi Drake‘as, kuris su kiekvienu albumu parodo vis kitą savo pusę ir įdomius sprendimus. Labai imponuoja Swae Lee, taip pat Post Malone’as. Kažkada labai žavėjo rusas Egor Kreed. Klausau labai įvairios muzikos.

Jeigu turėtum galimybę pasirinkti bet kurį pasaulio atlikėją, su pasirodytum vienoje scenoje, kas tai būtų?

Swae Lee! Žiaurus bičas.

Repas, hip-hop‘as visada ėjo kartu su gatvės stiliumi. Kiek Tau yra svarbus stilius ir ar daug laiko skiri tam?

Buvo laikai, kai reperiai turėdavo atrodyti piktai, o dabar viskas pasikeitė ir egzistuoja liberalus požiūris. Svarbiausia yra jaustis patogiai. Mėgstu spalvotus drabužius, tačiau turiu jų visoms gyvenimo emocijoms. Šiuo metu nemanau, kad repas turi savo išskirtinį stilių. Viskas dabar susilieja, panašėja ir tampa vienu.

Pastebėjau, jog mėgsti stilingus kedus. Kas arčiau širdies – klasikiniai ar modernūs laisvalaikio bateliai? Ar galbūt laviruoji tarp jų?

Man patinka spalvos, ypač keduose. Svarbiausia, kad laisvalaikio kedai būtų patogūs ir gražūs bei atkreiptų dėmesį. Taip pat labai mėgstu “bomberius”, kurių turiu gal 30 ar 40. Dažniausiai batus derinu prie jų.

Galbūt turi ir stiliaus įkvėpėjų?

Manau, kad tas pats Swae Lee – jis irgi mėgsta rengtis spalvotai, tačiau negalėčiau sakyti, kad mano stilių kažkas veikia. Mėgstu rinktis pats.

Buvai minėjęs, kad anksčiau žaidei krepšinį – kaip sekėsi?

Sekėsi visai gerai. Žaidžiau berods 6 metus, buvau net patekęs į vyresnių komandą, tačiau po to viską sugriovė problemos dėl nugaros.

Ar jo liko dar tavo gyvenime? Galbūt turi mėgstamą komandą, kurią seki ir palaikai?

Visą gyvenimą palaikiau Čikagos „Bulls“. Net žaisdamas kompiuteriu, žaidžiu su jais. Anksčiau domėjausi Lietuvos krepšiniu, tačiau mano miesto komanda nežaidžia taip gerai, kaip galėtų. Visada sirgsiu už „Rytą“, tačiau palaikysiu ir „Žalgirį“.

Klubas ar festivalis?

Festivalis! Niekada nebuvau didelis klubų fanas.

Drake‘as ar Kanye West‘as?

Sunku pasakyti. Kanye yra nuostabus prodiuseris, tačiau rinkčiausi Drake‘ą.

Nike ar adidas?

Nike!

Krepšinis ar futbolas?

Kašis! Futbolo niekada nesuprasiu.

G&G Sindikatas ar Flying Saucer Gang?

Niko Barisas!

 

Karščiausių kedų savo vasaros nuotykiams ieškok ČIA ➡️ APSIPIRKTI   

Karščiausių kedų savo vasaros nuotykiams ieškok ČIA ➡️ APSIPIRKTI