Sėkminga stiliaus formulė, tendencijos repo ir hip hopo scenoje, mylimiausi laisvalaikio kedai ir stilingiausių reperių TOP 3. Apie visa tai ir dar daugiau - interviu su Remiu iš Flying Saucer Gang.

Muzika ir stilius visada ėjo pėda pėdon ir tai turbūt niekada nepasikeis. Kiek Tau yra svarbus stilius?

Būna įvairiai. Kalbant apie muziką, pasirodymus ir klipus - tai yra labai svarbu ir reikalauja nemažai laiko. Laisvalaikiu mėgstu apsirengti senus suplyšusius rūbus ir neapsikrauti, bet spalvas vis tiek stengiuosi suderinti.

Stiliaus formulė pagal Remį - kaip ji skambėtų?

Stilius man – kaip maisto gaminimas. Kiekvieną kartą atsidarius šaldytuvą gamini iš tų produktų, kuriuos turi, ir improvizuoji. Svarbiausia, jog gerai jaustumeisi ir pažiūrėjęs į veidrodį pagalvotum - „Galiu varyt“! Tokia būtų mano stiliaus formulė.

Ar yra garsių žmonių, kurių stilius tave žavi ar net įkvepia?

Žinoma. Man labai patinka ASAP Rocky, Travis Scott’o, Young Thug stilius. Taip pat mėgstu senųjų roko žvaigždžių stilių - Guns N' Roses, Jim’o Morrison’o, Led Zeppelin.

Tavo nuomone, koks būtų stilingiausių reperių TOP 3?

Jame tikrai būtų ASAP Rocky, Young Thug, o dėl trečios vietos susigrumtų Travis Scott’as ir Lil Uzi Vert.

O su kuriuo iš jų norėtum pasirodyti scenoje kartu?

Travis Scott‘as!

Kažkada būdavo laikai, jog tam tikro muzikos žanro ar stiliaus atstovai išsiskirdavo tam tikru stiliumi. Kaip manai, kokia situacija yra dabar, pavyzdžiui Repo/hip hopo scenoje?

Manau, kad dabar viskas labai maišosi – reperiai nešioja roko ar metalo grupių marškinėlius, gotiškas grandines su spygliais, o metalistai vaikšto su skateshoes‘ais. Man tai labai patinka – atsirado laisvė, dingo susiskirstymai ir stereotipai tarp subkultūrų.

Stebint tave, akivaizdu, kad mėgsti sneaker‘ius – galima pastebėti Vans‘us, adidas, Nike batelius ant tavo pėdų. Pagal ką renkiesi kedus?

Anksčiau mėgau vien adidas batelius, tačiau pamažu atsirado Nike, Reebok bateliai. Po truputį pradėjau kolekcionuoti batus ir juos derinti prie savo aprangos.

Ar turi vieną modelį favoritą, kuris nuolat atsiduria ant tavo pėdų?

Sunkiai, tačiau pretendentai būtų adidas Falcon ir Nike Air Max serijos kedai.

Kas pačiam arčiau širdies – klasikinio ar modernaus stiliaus kedai?

Labiau linkstu prie senesnių modelių, kurie man atrodo pakankamai futuristiškai.

Repas ir sneaker'ių kultūra yra glaudžiai susijusi - vien ką reiškia specialios kedų versijos reperiams. Jeigu pats turėtum galimybę, po kurio brand'o vėliava norėtum savo vardinių kedų?

Sunku pasakyti, bet manau, kad tai būtų adidas arba Nike.

Kurk savo stiliaus taisykles jau dabar! ➡️ APSIPIRKTI