Tvari ateitis – mūsų rankose! Šią visuomeninę pareigą puikiai suprantanti Nike kompanija pristatė Nike Sportswear Recycled Canvas kolekciją, kurioje puikiai pažįstami laisvalaikio kedai buvo atkurti naudojant tvarias medžiagas.

Nike Air Force 1, Nike Air Max 90, Nike Air Max 95, Nike Daybreak-Type ir Nike Cortez modelių viršutinės dalies konstrukcijos buvo sukonstruotos iš perdirbtos drobės siūlų. Kiekvienas kolekcijos akcentas savyje turi mažiausiai 20 procentų perdirbtų medžiagų. Taip pat, kedus puošia Flyleather odos “swoosh” logotipai, užkulniai iš bent 50% perdirbtų odos pluoštų, o batų liežuvėliuose ir raišteliuose panaudota perdirbta puta. Nike Daybreak-Type ir Cortez siluetų vidpadžių gamyboje panaudota Crater puta, kurios gamyboje naudojama Nike Grind guma ir putos medžiagos – taip užtikrinamas ne tik tvarios gamybos būdas, bet ir batelių lengvumas bei energinga amortizacija kiekvienos dienos metu.

Nike Sportswear Recycled Canvas kolekcija – tai Nike inicuojoto Move To Zero judėjimo dalis, kurio tikslas sunaudoti kuo mažiau anglies ir tokiu būdu saugoti sporto ir laisvalaikio stiliaus ateitį. Tvarią ateitį įgyvendinti padeda jau išleistos Nike darbužių ir kedų linijos – Nike Air VaporMax 2020 Flyknit, Space Hippie Revival,Jordan Brand Crater, Converse Crater bei Renew avalynė.

Kolekcijos kedus ir daugybę kitų kedų laisvalaikiui ar sporti rasi ČIA  ➡️ APSIPIRKTI