Nike Kyrie Kybrid S2 krepšinio kedai – tai garsiojo dizainerio Benjamin’o Nethongkome darbas. Su Kyrie Irving’u jau daugelį metų bendradarbiaujantis kūrėjas į šį modelį sujungė trijų krepšininko batelių detales. Šis hibridinis modelis skirtas ribų neturinčiam krepšininkui, kuriam aikštėje reikalingas maksimalus komfortas, leidžiantis efektyviai išnaudoti savo greitį ir kūrybingumą.

Vardiniai Kyrie Irving’o krepšinio batai turi Nike Kyrie 4 pado sistemą, kurią sudaro Cushlon putų ir Zoom Air pagalvių duetas. Šie elementai krepšininkui padės išnaudoti savo staigumą bei rūpinsis pėdų apsauga ir energinga amortizacija. Minkštas padas sugers pėdoms tenkančią apkrovą ir užtikrins energijos grąžinimą, o tvirtai su pagrindu sukimbantis padas garantuos stabilumą.

Lengvą, tačiau tvirtai ir komfortiškai pėdą įtvirtinančią viršutinę kedų dalį įkvėpė Nike Kyrie 5 bateliai. Komfortiškai apgaubtos pėdos net pačio intensyviausio veiksmo metu jausis patogiai ir bus laikomos stabilioje pozicijoje.

Paminkštintą įmovą ir tvirtą apsaugą garantuosiantį užkulnį Benjamin’as Nethongkome pasiskolino iš Nike Kyrie 6 kedų. Šios detalės leis maksimaliai išnaudoti sprogstamąją galią.

Nike Kyrie Kybrid S2 krepšinio bateliai – tai uraganinio krepšinio žaidėjams sukurtas įrankis. Tvirtai užsirišk raištelius ir leiskis į pergalių medžioklę!

Vardinius Irving'o krepšinio kedus įsigyk ČIA ➡️ PIRKTI