Tikras kovotojas ir menkiausią varžovo gynybos plyšį be gailesčio išnaudojantis žudikas. Taip visada atsiminsime legendinį Kobe Bryant’ą, kuris dėl savo šaltakraujiško žaidimo stiliaus ir geležinės disciplinos gavo Juodosios Mambos pravardę. Vienos nuodingiausių pasaulio gyvačių alter ego įkūnijęs krepšininkas amžiams išliks krepšinio istorijoje ir gerbėjų širdyse, kaip vienas aistringiausių jo kūrėjų, o Kobe Bryant’o atminimą neš ir jo vardiniai krepšinio bateliai.

Nike Mamba Fury – tai pirmasis po krepšininko mirties išleistas siluetas, kuris pagerbia begalinę Bryant’o meilę ir atsidavimą krepšiniui bei agresyvų jo žaidimą, kuriuo žavėjosi visas pasaulis, o varžovai priešnuodžių prieš penkis kartus NBA čempionu tapusį gynėją taip ir neatrado.

Vardiniai Kobe Bryant’o kedai įkūnija jau minėtą Juodąją Mambą – viršutinę kedų dalį ir padą dengia gyvatės odą primenantis raštas, o užkulnį – imituotas dviejų gyvačių logotipas.

Žemo profilio krepšinio kedai skirti intensyviam krepšiniui. Kūrybingiems bei staigiems žaidėjams kedai ypatingai svarbūs atliekant įmantrius judesius bei grasinant varžovų krepšiui prasiveržimais bei metimais iš tolimesnių distancijų.

Nike Mamba Fury kedus įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI