2020-uosius Nike ir Paul’as George’as pradeda efektyviai ir pristato jau ketvirtąjį Nike PG serijos modelį. Palyginus su Nike PG 3, naujieji NBA žvaigždės krepšinio kedai įgavo nemažai atnaujinimų – apžvelkime juos!

Pirmiausia – batelių išvaizda ir stilius. Nke PG 4 pristato serijoje dar nematytą elementą – pusiau permatomą raištelius dengiantį ir užtrauktuku užsegamą gaubtą, kurį įkvėpė Nike Air Flight ’98 bateliai. Įdomu tai, kad žaidėjas raištelius galės ne tik paslėpti, bet ir dėvėti išorėje – specialiai tam yra paliktos dvi skylės šalia įmovos. Dizaineris Tony Hardman’as teigia, kad tokia viršutinės dalies konstrukcija leis išnaudoti skirtingas spalvas ir suteiks dinamiškumo bei leis pasakoti istorijas, kas šių dienų krepšinio kedų kultūroje yra itin svarbu. Nike PG serijoje jau matėme įprasmintus krepšininko pomėgius už aikštės ribų bei didelį dėmesį NASA ir kosminėms klajonėms. Kokius pasakojimus atskleis Nike PG 4? Nekantriai laukiame!

Kitas svarbus pokytis – atnaujintas batelių padas. Ankstesniuose Paul‘o George‘o bateliuose Nike Air pagalvė būdavo įtaisoma priekinėje dalyke, o Nike PG 4 per visą pado ilgį išdėstytas itin lengvas Air Strobel elementas, kuris jungiamas tiesiogiai su viršutine batelių dalimi. Dizainerių teigimu šis pokytis George’ui leis dar labiau jausti aikštę, spurtuoti, stabiliai jaustis dirbant gynyboje bei padės išnaudoti greitį puolime.

Nike PG 4 krepšinio bateliai sausio 8-ąją išleidžiami Kinijoje, o 24-ąją – kitose pasaulio šalyse.

Naujų krepšinio kedų ieškok ČIA ➡️ APSIPIRKTI