2018-ųjų rugpjūtį garsenybė Kylie Jenner savo Instagram Stories pasidalino žinia, jog džiaugiasi oficialiai tapusi adidas kompanijos ambasadore, tačiau paskutinėmis dienomis interneto platybėse ir socialiniuose tinkluose kilo nemenkas šurmulys – panašu, kad mergina palieka adidas šeimą.

Pirmadienį 157 milijonus sekėjų savo Instagram paskyroje turinti Kylie pasidalino nuotrauka, kurioje avėjo Air Jordan 1 kedus, o šiandien pasaulį išvydo dar viena nuotrauka, kurioje jos pėdas puošė daugiau nei 5000 JAV dolerių kainuojantys Nike SB Dunk Low "What The" laisvalaikio bateliai. Jau po pirmosios paviešintos nuotraukos buvo siekiama išsiaiškinti realią situaciją, tačiau adidas jokio tikslaus atsakymo nepateikė. Šiuo metu sklando žinios, jog vienos ryškiausių pasaulio nuomonės formuotojų kontraktas su adidas baigėsi 2019-ųjų gruodžio 31-ąją, o paskutinę jos nuotraukas su “trijų juostelių” kedais Instagram’e matėme gruodžio 19-ąją – tada Kylie avėjo adidas Originals Supercourt kedus. Kol laukiame oficialių žinių ir naujų posūkių šioje istorijoje, galime prisiminti, kad Kylie tapo adidas Originals Falcon silueto veidu – įdomu, jog mergina yra gimusi tais pačiais metais, kaip ir buvo sukurta pirmoje šios serijos batelių versija.

Anksčiau Kylie Jenner yra atstovavusi ir Puma prekės ženklą – milijono dolerių vertės sutartis buvo pasirašyta 2016-aisiais. Toks jaunos merginos žingsnis tuomet labai supykdė adidas atstovaujantį giminaitį, Kanye West’ą, kuris net apkaltino Puma bandymu išskaidyti jų šeimą. Įsivaizduokime Kanye reakciją jeigu Kylie sukirstų rankomis su Nike..

Stilingą istoriją kurti pradėk ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Kylie Instagram nuotraukos, kurioje ji avi Nike ir Jordan kedus

Kylie Jenner buvo tapusi adidas Originals Falcon batelių ambasadore

Stilingą istoriją kurti pradėk ČIA ➡️ APSIPIRKTI