Pasitikome 2020-uosius ir greičiausiai nemaža dalis mūsų mintyse jau “prasuko” praėjusių metų įrašą ir davė sau pažadus, kuriuos planuojame kuo greičiau įgyvendinti. Mažiau kalbų, daugiau darbų – stiliaus ir sporto pergalių 2020-aisiais siekime kartu! Tvirtiems pirmiesiems žingsniams reikalingi patikimi bei stilingi bateliai – susipažink su mūsų patarimais.

Laisvalaikio bateliai

O kaip gi be jų? Padėk pagrindą savo stiliaus taisyklėms ir gatvėje būk ryškus nuo pat metų pradžios! Rinkis iš mylimiausių brand’ų – Nike, adidas, Puma, Jordan ir daug kitų.

Išsirink ČIA ➡️ APSIPIRKTI

 

Treniruočių bateliai galingam ir energingam metų startui!

Sporto klubai šiuo metu iš tiesų okupuojami, tačiau jei planuoji jame užsibūti ir siekti rimtų rezultatų, nepamiršk tvirtų treniruočių batelių, kurie ne tik saugos tavo pėdas, bet ir rūpinsis maksimaliu komfortu.  

Išsirink ČIA ➡️ APSIPIRKTI

 

Pasivyk aukščiausius tikslus!

Planuoji bėgioti net termometrui rodant minuso ženklą? Lauki pavasario ir žalios šviesos bėgimo sezono startui? O gal planuoji įveikti maratoną? Bet kokiu atveju tau reikalingi patogūs kedai, kurie leis maksimaliai mėgautis bėgimu!

Išsirink ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Didelės pergalės prasideda nuo mažų detalių. Rinkis teisingus krepšinio batelius!

Nauji metai – puiki proga atnaujinti savo krepšinio kedus. Juk svarbiausia sezono dalis – dar prieš akis! Išsirink labiausiai tinkamus ir pirmyn į pergalių medžioklę!

Išsirink ČIA ➡️ APSIPIRKTI