Vasario mėnesį socialiniuose tinkluose pasklidęs vaizdo įrašas su besitreniruojančiu Kevin‘u Durant‘u, sukėlė džiaugsmo bangą jo sugrįžimo laukiantiems sirgaliams. Tuo pačiu buvo pastebėta, kad NBA žvaigždės pėdas puošė anksčiau nematyti krepšinio bateliai, kas tapo pagrindu spėlioti galbūt tai - nauji vardinės KD serijos bateliai? Panašu, kad tai tiesa – Nike paskelbė pirmąsias oficialias Nike KD 13 nuotraukas.

Kolkas dar nėra aišku, kada bus išleisti vardiniai Durant‘o krepšinio kedai, tačiau spėliojama, jog jų pardavimas turėtų prasidėti vasarą. Vizualiai naujasis modelis atrodo gana panašiai į pirmtaką, Nike KD 12. Vidutinio profilio krepšinio kedai ir toliau išlaiko serijai būdingą konstrukciją, skirtą tokio dinamiško stiliaus žaidėjui kaip KD.

Durant‘as ne kartą yra teigęs, kad jo krepšinio kedai, pirmiausia, turi būti komfortiški ir šį savo reikalavimą vis primindavo pagrindiniam Nike KD serijos dizaineriui Leo Chang‘ui. Kartu su Nike KD 12 debiutavo pasikeitusi pado konstrukcija – buvo atsisakyta pado pagalves ir pėdą skyrusio sluoksnio. Panašu, kad krepšininkui patiko šis, kedų reagavimui ir amortizacijai skirtas, dizainerių sprendimas – Nike KD 13 turės tokią pačią struktūrą.

Žvaigždės krepšinio bateliai debiutuos su minimaliais atnaujinimais – pakeista įmova, kuri primena Nike SB Dunk sneaker'ius, viršutinę dalį dengs nailoninis tinklelis, taip pat padidintas Nike “swoosh” logotipas, kuris tęsiasi iki pat pado dalies.

Nekantriai laukiame daugiau informacijos apie Nike KD 13 specifikaciją ir debiutą, o Kevin’ui Durant’ui linkime sveikti ir tikimės greitai išvysti jį aikštėje!

Krepšinio kedai profesionalams ir mėgėjams internetu! ➡️ APSIPIRKTI

Krepšinio kedai profesionalams ir mėgėjams internetu! ➡️ APSIPIRKTI