Nike Air Max skaičių magija – 2020-aisiais visiems puikiai pažįstamas Air Max 90 siluetas švenčia 30-ies metų jubiliejų! Tokia proga kompanijos dizaineriai sugalvojo perkonstruoti gatvės legenda tapusius batelius ir pažvelgti į juos iš ateities perspektyvos. Tai padėjo pamatus Nike Air Max 2090 kedų gimimui.

Kaip atrodys ateities stilius, ateities automobiliai ar kelionės? Tokius klausimus kūrybinio proceso metu sau kėlė Nike dizaineriai ir visos futuristinės idėjos nugulė į autentiško šedevro stilių. Palyginimui, Tinker‘io Hatfield‘o sukurtam Nike Air Max 90 siluetui idėjų buvo semtasi iš vėlyvojo modernizmo Pompidou Centro pastato bei itališkų sportinių automobilių. Iš naujo atgimę kedai skiriami moderniam šių dienų gatvės stiliui, kurio nevaržo jokios taisyklės.

Kokias naujienas pristatys Air Max 2090 laisvalaikio kedai? Maksimaliam komfortui užtikrinti padidinta Air Max pagalvė. Taip pat, kedai turės 200% didesnį garsųjį pado “langą“, pro kurį matoma viduje esanti pagalvė. Atnaujintas ir padas – jį papildė griovėliai, kurie kedams suteiks papildomo lankstumo.

Dizaineriai nepamiršo ir svarbiausių ikonos detalių, jas atnaujino moderniam šių dienų stiliui. Nike Air Max 2090 laisvalaikio kedai turės Nike Air Max 90 primenančių detalių, kurios fanų manymu, šį siluetą ir pavertė unikaliu – tai pagalvės “langas”, išraiškingas pado “sparnas” bei kulną puošiantis guminis Nike Air logotipas.

Nike Air Max 2090 bateliai – jau greitai mūsų svetainėje!

Nike Air Max serijos bateliai Tavo laisvalaikiui ir sportui internetu! ➡️ APSIPIRKTI

Nike Air Max serijos bateliai Tavo laisvalaikiui ir sportui internetu! ➡️ APSIPIRKTI