New Balance kompaniją Bostone 1906-aisiais įkūrė britų imigrantas Williamas Riley. Galbūt skamba kiek neįtikėtinai, bet pagrindinis jo įkvėpimo šaltinis buvo viščiuko koja – trys pirštai, kurie paukščiui suteikė puikią pusiausvyrą. „New Balance“ buvo pirmieji batai, su trimis atramos taškais kojai. Iki šiandien kompanija nemažą dalį kedų principingai gamina JAV bei Didžiojoje Britanijoje ir pateikia pasauliui su "Made In USA" ar "Made In UK" užrašais. New Balance per daugiau nei šimtą metų tapo visame pasaulyje atpažįstamu ir mylimu prekės ženklu, kurį vertina ne tik sportininkai, bet ir stiliaus gerbėjai. Šiandien prisiminkime tris klasikinio stiliaus siluetus, kurie nepamirštami iki pat šių dienų – tai New Balance 997, New Balance 452 ir New Balance X-90.

 Naujus New Balance batelius įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI

New Balance 997 – vienas įsimintiniausių kompanijos modelių. Laisvalaikio kedai buvo išleisti dar 1991-aisiais ir tapo itin mėgstamu ir vertinamu dėl savo klasiško stiliaus ir komforto. 2019-aisiais New Balance nusprendė atnaujinti savo ikoną ir pritaikyti ją moderniam šių dienų stiliui – taip gimė 997H ir 997 Sport bateliai.

Atnaujinant modelį buvo atlikta pagrindo korekcija – taip batelius papildė GCEVA technologijos vidpadis, kuris rūpinsis, jog kiekvienas žingsnis būtų minkštas, o pėdos – laimingos!

Bateliai itin lengvi ir taps puikiu kiekvienos dienos kompanionu – net ir po ilgiausios dienos jausiesi komfortiškai. Ir nepamirškime – atrodysi stilingai!

New Balance 452 – tai 90-ųjų stiliaus estetikos ir sneakerhead’ų kultūros įkvėpti laisvalaikio kedai, su kuriais neprašausi ir šiandien. Stiliaus ciklas sukasi, bet ryškūs 90-ieji nuolat išlieka jo centre. Tad jei prijauti šio laikotarpio stiliui arba ieškai kedų, kurie taptų svarbia tavo unikalaus outfit’o dalimi – ilgai nesvarstyk ir griebk šiuos kedus iš Retro dad-shoes kategorijos!

Sutik dar viena devinto dešimtmečio madas menantį siluetą – tai New Balance X-90. Šiuos klasikinio įvaizdžio linijomis sukonstruotus kedus lengvai suderinsi su savo apranga – minimalistinis jų dizainas puikiai tiks kiekvienai dienai, o ką jau kalbėti apie New Balance batelių patogumą!

Dar daugiau New Balance batelių rasi ČIA ➡️ APSIPIRKTI