30 metų šlovės ir tikėtina, kad tai – ne pabaiga. Nike Air Max 90 batelių pėdsakas sneaker‘ių istorijoje ir kultūroje, iš tiesų, labai ryškus, o prie populiarumo prisideda ir ryškiausios pasaulio garsenybės. Jų kedų rotacijoje Nike Air Max 90 – tikrai ne paskutinėje vietoje, o yra net tokių, kurie su šiais kedais žaidžia krepšinį. Pažvelkime, kaip jubiliejų švenčiantys kedai papildo žvaigždžių stilių.

Naujausių Air Max serijos kedų ieškok ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Repo ir hip-hopo pasaulio pažibos – vieni aktyviausių sneaker‘ių kultūros veikėjų. Didelė dalis jų kedus kolekcionuoja ir milžiniškose spintose laiko įspūdingus skaičius porų kedų. Vienas iš ryškiausių sneakerhead‘ų šioje kategorijoje, be abejonės, yra Drake‘as. Dažniausiai kanadietį matome su Jordan kedais, tačiau jis duoklę atiduoda ir legendiniams Air Max 90.

 

Reperis T.I. – didelis Air Max serijos gerbėjas. Nike batelius jis pamilo dar vaikystėje.

Avint Nike Air Max 90 išvydome ir Usher‘į.

Dvi garsios scenos moterys, Rihanna ir Rita Ora, taip pat neabejingos legendiniam siluetui.

Iki tampant vienu ryškiausių adidas kompanijos veidų, Kanye West‘as į gatvę žengdavo avėdamas Air Max 90.

Nike Air Max 90 renkasi ir jaunoji serialo Euphoria žvaigždė Zendaya. Tai dar vienas įrodymas, kad šie bateliai karaliauja net po 30 metų.
 

Modelis Emily Ratajkowski savo laisvalaikiui dažnai renkasi klasikinius kedų siluetus.

Apie spalvingą NBA krepšininkų stilių kalbėti būtų galima be pabaigos – prieš rungtynes į arena jie dažnai atvyksta pasipuošę itin ryškiais drabužiais, tačiau dažniausiai visų akys krypsta į jų pėdas, ant kurių dažnai matome ir Nike Air Max 90.

Nike Air Max 90 pasauliui buvo pristatyti kaip bėgimo bateliai, tada sekė žingsnis į stiliaus ir mados pasaulį. Thabo Sefolosha, panašu, yra pasiruošęs visiems įrodyti, kad šie kedai yra puikiai tinkami krepšiniui ir jau pastaruosius kelis metus į aikštę žengia tik su jais. „Manau, kad Air Max 90 turi puikų sukibimą ir yra itin patogūs bei leidžia žaisti intensyviai“ – savo pasirinkimą argumentavo pats krepšininkas.

Nuo jo neatsilieka ir NBA sneaker’ių karalius P.J. Tucker’is.
 

Nike Air Max 90 laisvalaikio bateliai internetu ➡️ APSIPIRKTI